МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците заявиха в понеделник, че Сенатът

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците заявиха в понеделник, че Сенатът
Коментари Харесай

Сенатът на Уисконсин планира да гласува за отмяна на ветото на Evers върху 36 законопроекта, включително финансиране от PFAS

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците обявиха в понеделник, че Сенатът на щата ще гласоподава за отменяне на ветото на губернатора върху три дузини законопроекта за всичко от битката със замърсяването с PFAS до премахването на условията за позволение за работа за младежи – ходове, които демократите осмиваха като обезверени трикове в годината на изборите.

В същото време губернаторът на Демократическата партия Тони Евърс насочи контраиск към следения от републиканците Законодателен орган в борба за изразходването на 50 милиона $ за нова стратегия за ограмотяване.

И двата хода идват шест месеца преди изборите и са единствено последната част от политическата борба сред Евърс и Законодателния орган. И двамата се пробват да употребяват безизходицата към финансирането на PFAS и други въпроси в своя изгода на изборите през ноември, защото демократите се надяват да получат места в законодателния орган съгласно новите карти на законодателните граници на щата.

Трит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР