„Вместо да се презапасяваме първосигнално, по-добре е да купим хранителни

...
„Вместо да се презапасяваме първосигнално, по-добре е да купим хранителни
Коментари Харесай

Десислав Тасков: Вместо да се презапасяваме първосигнално, да купим продукти за възрастните си родители и близки

„ Вместо да се презапасяваме първосигнално, по-добре е да купим хранителни артикули за възрастните си родители и близки. Хората в най-напреднала възраст са уязвими, както и тези, които страдат от хронични заболявания и имат слаб имунитет ", съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Десислав Тасков пред Нова ТВ. По думите му като общество би трябвало да мислим отговорно.

Тасков разяснява и съвещанието на здравната комисия, обвързвано с чуването на претендента за шеф на НЗОК: Освен кандидатурата, обсъждахме и обстановката с ковид. Вече се мисли за клинична пътека, по която да се лекуват инфектираните с ковид. В момента инфекциозните отделения са част от държавното опазване на здравето. Ако желаеме да включим и частните лечебни заведения, които нямат инфекциозни отделения, това е точната стъпка”.

Тасков обърна изключително внимание, че обществото ще се оправи с назряващия проблем, само че би трябвало да се намерения за последствията в стопански проект: „ Ще продължим да живеем, ще се оправим, само че какво ще стане с стопанската система ни? Какво ще вършим по-късно? Нужни са срещи с представители на браншове, с работодателски организации”, счита той.

„ Няма нищо по-важно от здравето на хората”, заключи Тасков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР