Владислав Панев посочи, че до 5-ти декември е срокът за

...
Владислав Панев посочи, че до 5-ти декември е срокът за
Коментари Харесай

Владислав Панев: Българският интерес е да започнем диверсификация на българската икономика и енергетика

Владислав Панев уточни, че до 5-ти декември е срокът за дерогацията на „ Лукойл “. Има възможност рафинерията да работи с понижен потенциал. Панев предвижда, че войната ще продължи по-дълго, в сравнение с всички чакат.

 

Панев уточни, че към този миг рафинерията в Бургас преработва 90% съветски нефт. Нелепо е, че от 20 години " Лукойл " работи на загуба. Дружеството има 1 милиарда $ облага, само че нито стотинка от тези средства не е " влезнала " в страната ни. Панев сподели, че има опция, в случай че " Лукойл " спре да работи да вземем дизел и бензин от други рафинерии.

 

Панев сподели по bTV, че той и партията му се разграничават от " шоуто и абсурда ", които последно време са вихрят в Народно събрание, тъй като съгласно депутата задачата на този вид изяви е да се отклони " публичното внимание от същински значимите проблеми за България. "

 

Панев уточни, че цели на Демократична България са: сигурност, правосъдната промяна, конкурентноспособност, промяна в държавната администрация. Важно е това да са и целите на всички партии, които са в Народно събрание.

 

Панев разяснява, че ГЕРБ-СДС " явно не протяга ръка към Демократична България. С ГЕРБ на думи се разбираме, в дейностите се разминаване ", безапелационен е Панев. Според депутата с ГЕРБ-СДС се разминават по отношение на Главния прокурор – понижаване на въздействието му в правосъдната с-ма, както и по предпочитаните въпроси. Панев прикани: " Да гледаме основни цели, другояче си играем на „ котка и мишка “. За него и партията му е значимо да има ясна, реформаторска стратегия.

 

Панев уточни, че Демократична България ще беседва с ГЕРБ-СДС за цели, само че не и да поддържат държавно управление. Панев желае държавно управление на малцинството сред Политическа партия и Демократична България. Той се съгласи с Янев, че крепко няма държавно управление на малцинството, може с третият мандат да има

Приоритети да, диалог за държавно управление с ГЕРБ – не. Иска държавно управление на новаторски кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР