Владимир Путин направи поредната си изцепка. Започна да говори за

...
Владимир Путин направи поредната си изцепка. Започна да говори за
Коментари Харесай

Шизофрения: Путин нямало да се изолира от другите държави, но щял да върви по свой път, без да се предава

Владимир Путин направи следващата си изцепка. Започна да приказва за другаруване с останалия свят, до момента в който съвсем всички естествени страни го анатемосват: " Русия ще върви единствено напред, избирайки собствен личен път, само че без да се изолира от другите страни ". Това съобщи Владимир Путин, представен от съветските държавни медии, съобщи БГНЕС.

В речта си на софтуерна конференция, озаглавена " Изчисления и връзки. Квантовият свят ", Путин съобщи, че съперниците на Русия са се надявали страната да отстъпи и да се съобщи, само че " няма да бъде по този начин ".

" Русия ще се движи единствено напред, избирайки своя път, само че в това време без да се изолира от никого ", съобщи съветският президент, като добави, че страната дава отговор на външните провокации, укрепвайки качеството и успеваемостта на работата и " разпространението на свободата ".

Той добави, че сходна обстановка е зародила през 2014 година, " когато първата вълна от външни наказания се трансформира в тласък за бързо развиване в някои области, в това число селското стопанство ".

" Днес сходни позитивни процеси набират скорост в индустрията и в софтуерната сфера. В същото време разбираме, че в актуалните условия главното за окончателното развиване е да се съсредоточим върху предпочитаните задания ", сподели Путин.

" Трябва да разполагаме освен с научни проучвания и базови решения, само че и с цялата софтуерна и индустриална верига, със лично съоръжение, хардуерни съставни елементи, програмен продукт и, несъмнено, с хора или човешки запаси ", настоя Путин по време на речта си.

Думите на Путин прозвучаха озадачаващо и даже шизофренично. Руският президент явно живее на друга планета и не е схванал, че съвсем целият свят го е изолирал, без да го пита дали желае, или не и че не той дефинира ще контактува ли с цивилизацията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР