Дейвид Бекъм подлуди феновете си, като сподели снимка без риза

...
Дейвид Бекъм подлуди феновете си, като сподели снимка без риза
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм подлуди феновете си, като сподели снимка без риза в социалните медии на съпругата си Виктория

Дейвид Бекъм подлуди почитателите си, като показа фотография без риза в обществените медии на брачната половинка си Виктория.

Бившият футболист изненада почитателите си, когато се появи в Instagram на брачната половинка си, с цел да разкрие своята рутинна грижа за кожата. Докато правеше това, той сподели впечатляващата си физика, както и сбирката си от татуировки.

Последователите не можаха да не похвалят 49-годишния мъж, като обявиха, че старее като " хубаво вино ". Той подразни феновете, че ще се върне в мрежата, с цел да показа цялостната си рутина за грижа за кожата, която употребява артикули от линията на жена му.

Той озаглави обявата: „ РУТИНАТА НА ДЕЙВИД ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА Мислех, че ще дам на жена си уикенда и превземете нейния Instagram с моята рутина за грижа за кожата

Феновете подхванаха мненията, с цел да похвалят Дейвид за положителния му външен тип. Един написа: „ По дяволите, ти си най-хубавият брачен партньор на всички времена! Имай в действителност огромни упования от видеоклипа си “, до момента в който различен добави:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР