Владимир НИКОЛОВЧерно море не остави шансове на Славия и я

...
Владимир НИКОЛОВЧерно море не остави шансове на Славия и я
Коментари Харесай

Черно море унизи Славия в София

Владимир НИКОЛОВ
Черно море не остави шансове на Славия и я съкруши с 5:1 на стадион " Александър Шаламанов " в кв. " Овча купел " в мач от V кръг на efbet Лига. След разгромната победа варненци се утвърдиха на върха с 13 т., изпреварвайки Локо Пд с по-добра голова разлика.
С максимален принос за триумфа им бе бразилецът Матеус Машадо (4 и 22), отбелязал първите 2 гола в мача. Той се възползва от неприятно върната топка от Венцислав Керчев към вратаря Николай Кръстев. Отново Машадо наказа " белите " с добавка на празна врата. Виктор Генев (37) надви при спор за висока топка над вратаря Иван Дюлгеров и я прати в мрежата в съавторство с Пабло Гарсия.
След почивката " моряците " преобладаваха, а резервата Алекс Фернандес от комфортна позиция не преодоля вратаря на Славия. Живко Атанасов засече с глава центриране на Мазир Сула, само че улучи гредата. В 62-рата минута топ реферът Георги Кабаков отсъди дузпа за гостите след сигнал на отговорника за ВАР Волен Чинков. Повторението не бе безапелационно, само че от бялата точка Пабло Гарсия бе прецизен.
Владимир Николов (81) изпусна от 3 м да върне интригата след офанзива на Ертан Томбак. Ерол Дост също стреля неопределено. Иван Минчев (86) получи червен картон и това пречупи ентусиазма на " белите ". С голове на запасите Алекс Фернандес (90) и Исмаил Иса (90+5) се стигна до разгромната загуба на Славия. 
Старши треньорът на варненци Илиан Илиев разгласи, че триумфът е по-голям с оглед играта на противниците. " Започнахме добре мача, вкарахме два гола и последва разпределяне. Славия заигра по-добре. Вкараха ни и гол. И добре, че свърши полувремето, с цел да си кажем нещата в съблекалнята. През втората част вкарахме още три гола, само че 5:1 е малко за това, което Славия сподели. Не мисля на кое място сме. Сега е 5 кръг, има отсрочени мачове. До 7-8 кръг мъчно можеш да гледаш класирането. Сега пред нас е мач с Лудогорец. Имат положителни футболисти и добър тим. Трябва да сме още по-агресивни в отбранителен проект ", разгласи Илиев.
Колегата му Хосе Мария Бакеро призна, че не са съумели да се опълчват на тим във фантастична форма. " Започнахме мача с съмнения и получихме два гола. Малките елементи и моменти бяха против нас. След почивката бяхме уверени, че можем да се върнем в мача, да реализираме поврат. Но обстановката се промени след дузпата. Сега би трябвало да проучваме ситуацията и да се подготвим за Берое. Извиняваме се на почитателите и, несъмнено, че сме тъжни ", изясни легендата на Барселона.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР