Визионерско събитие с фокус върху технологиите в модерния център за

...
Визионерско събитие с фокус върху технологиите в модерния център за
Коментари Харесай

Дигитална трансформация с Equinix и TBS - ползите за бизнеса


Визионерско събитие с фокус върху технологиите в модерния център за данни и методът, по който бизнесът може да се възползва от тях, провеждат на 25 януари т.г. в София компанията за цифрова инфраструктура Equinix и един от водещите систематични интегратори у нас – Telelink Business Services. 

Двете компании канят експерти от заинтригуваните организации, които желаят да създадат последваща крачка в своята цифрова промяна, на софтуерна среща в центъра за данни SO2 на Equinix в столицата. Събитието Visionary Tech Talk е свободно налично за всички искащи след.

Представители на Telelink Business Services (TBS) ще показват пред участниците в срещата новосъздадените центрове от специалисти и ще разяснят тяхната цел в компанията. Ще обиден смисъла на нововъведенията в бранша и ролята им за бъдещото му развиване.

Като един от най-големите систематични интегратори в България, Telelink Business Services предлага самостоятелни и висококачествени решения в региона на мрежите, осведомителната сигурност и центровете за данни. Компанията е една от дребното напълно български софтуерни компании с над 20-годишен опит в сферата и мощно наличие на Балканите.

Над 200 са клиентите на в България, Западните Балкани и Европа, а измежду интернационалните ѝ сътрудници са софтуерни водачи като Cisco, RedHat, Broadcom, Microsoft и др.  Telelink Business Services търгува с част от акциите си на БФБ и възнамерява агресия в Западна Европа и Съединени американски щати.

Центровете за данни на Equinix поддържат фирмите в България в техния път към трансформиране на бизнеса посредством взаимосвързаност с сътрудници по цифровата верига за доставки, внедряване на облачни технологии и достъп до нови пазари по света.

От всеки център на Equinix клиентите могат да доближат всеки различен клиент на Equinix по целия свят посредством платформата Equinix Fabric – софтуерно дефинирано решение за взаимосвързаност, което разрешава непосредствено, несъмнено и динамично свързване към разпределена инфраструктура и цифрови екосистеми.

Към момента оперира два IBX (International Business Exchange) центъра за данни в София – SO1, открит през 2016 година, и SO2, който влезе в употреба И двете здания се зареждат със 100% зелена сила. Наскоро бе пуснат в употреба и вторият стадий от SO2.

Най-голяма изгода от услугите на двата центъра за данни имат българските компании, които търсят бърз, елементарен и благонадежден достъп до облачни оператори и нови пазари. Дигиталната инфраструктура обезпечава преимущества като сигурност на директната съгласуваност, непоклатимост, бързо и елементарно мащабиране.

Освен с софтуерна индиферентност, центровете за данни на Equinix се отличават и с високата надеждност – непрекъсваемостта на услугите е 99,999% от времето, което значи не повече от половин минута спиране на година!

За всички тези преимущества на цифровата инфраструктура и изгодите за бизнеса специалистите от Equinix и Telelink Business Services ще опишат в детайли на идния, който ще се организира на 25 януари в центъра за данни SO2, София.

спонсорирана обява
31
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР