Вицепремиерът Томислав Дончев повежда листата на ГЕРБ в Габрово, съобщиха

...
Вицепремиерът Томислав Дончев повежда листата на ГЕРБ в Габрово, съобщиха
Коментари Харесай

Дончев повежда листата на ГЕРБ в Габрово |

Вицепремиерът Томислав Дончев повежда листата на ГЕРБ в Габрово, оповестиха от пресцентъра на партията. 

Дончев е вицепремиер в границите на два мандата, а преди този момент – евродепутат, депутат, министър по ръководство на средствата от Европейския съюз, кмет на Габрово.

Втори в листата е регионалният шеф на града Невена Минева, която е номинация на структурата на ГЕРБ в Севлиево. Следва Николай Сираков – депутат, а преди този момент - регионален шеф, ръководител на Общински съвет-Габрово, кмет, заместник-кмет и секретар на Община Габрово.

На четвърто място е Климент Кунев – ръководител на Общински съвет-Габрово и 2 мандата заместник-кмет на Габрово, машинен инженер по обучение. Пети е Дончо Захариев – кмет на община Трявна в предходния мандат, бизнесмен в региона на туризма, икономист по обучение.

Шеста е доктор Теодора Мъглова, която е номинация на структурата на ГЕРБ в Дряново и представител на гражданската квота. Д-р Мъглова е общински консултант в Дряново, доктор – педиатър. Седми в листата е Павлин Ганчев от Севлиево – общински консултант, инженер по обучение, управител на компания. Осми е десният политик от квотата на Съюз на демократичните сили Веселин Данчев – общински консултант, инженер по обучение, бизнесмен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР