Витоша (Бистрица) и Черно море завършиха при 1:1 в двубой

...
Витоша (Бистрица) и Черно море завършиха при 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Черно море изпусна Витоша и не успя да завърши годината с победа

Витоша (Бистрица) и Черно море приключиха при 1:1 в дуел от 20-ия кръг на Първа лига. " Моряците " от Варна прекъснаха серия от три следващи триумфа в елита и за следващ път не съумяха да завоюват в Бистрица, откакто изгубиха с 0:1 последната си аудиенция.

Гостите поведоха при първия прецизен удар в мача, пристигнал в 20-ата минута. След блъсканица пред вратата на Витоша, топката беше върната към Георги Илиев, който стреля и след рикошет, откри резултата (1:0). Отново Илиев в 14-ата и неакуратен шут на Ивайло Лазаров изчерпиха всичко по-интересно през първата част.

Втората част стартира по-добре за домакините и Четин Садула насочи два удара в рамката на няколко минути. Появилите се като запаси Долапчиев и Кутев също пробваха да затруднят Китанов в 65-ата минута, само че без триумф. Домакините съумяха да изравнят в 73-ата минута с попадение на Ивайло Лазаров, който надскочи отбраната на " моряците " за 1:1.

Минути след изравняването Георги Божилов можеше още веднъж да изведе варненци напред, само че ударът му срещна гредата. Витоша също можеше да се похвали със сериозен пропуск, като шут на Стефан Христов мина на сантиметри от гредата. Нападателят още веднъж можеше да порази цента в 89-ата минута и да донесе наслада на домакините, само че още веднъж няколко сантиметра го разделиха от задачата.

С точката Черно море си подсигурява място в топ 6 преди празниците, до момента в който Витоша остава на 11-о място с 20 точки.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР