Висока огнищност на случаи на COVID-19 е регистрираната в Ловешка

...
Висока огнищност на случаи на COVID-19 е регистрираната в Ловешка
Коментари Харесай

Много огнища на случаи на COVID-19 са регистрирани в Ловешка област

Висока огнищност на случаи на COVID-19 е записаната в Ловешка област, осведомят от Регионалната здравна ревизия /РЗИ/ в Ловеч.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30290
През последното денонощие позитивните проби за ковид в региона са 161, като половината са единствено в община Ловеч. В 11 фамилни огнища случаите са следващи, при седем има регистрирани по двама души с COVID-19 по едно и също време, а в едно са трима болни.

Регистрираната 14-дневна заболеваемост за региона е 1371 на 100 хиляди население.

В последния ден преди междусрочната почивка са диагностицирани двама възпитаници. По една паралелка от ОУ " Д. Димов " в Ловеч и СУ " Георги Бенковски " в Тетевен са карантинирани като контактни. Диагностициран е и санитар от Ловеч.

Хоспитализирани са над девет % от дейните случаи в региона, които са 1393, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30290  Намалява броят на интубираните пациенти с COVID-19 в Гърция Намалява броят на интубираните пациенти с COVID-19 в Гърция  Австрия разхлабва последователно ограниченията против пандемията Австрия разхлабва последователно ограниченията против пандемията  Въведен е вечерен час за учениците в Пернишка област Въведен е вечерен час за учениците в Пернишка област
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР