Винс Вон се отправя към Down Under следващия месец за

...
Винс Вон се отправя към Down Under следващия месец за
Коментари Харесай

Унижение за холивудската звезда Винс Вон, след като бившият на Дженифър Анистън е принуден да предложи безплатни билети за неговото събитие, след като то не успя да се продаде

Винс Вон се насочва към Down Under идващия месец за поредност от бизнес индустриални събития. Въпреки това наподобява, че шоуто на 54-годишната холивудска звезда в Сидни има проблеми с продажбата на билети за бизнес конференцията „ Силата на триумфа “. На фотографията

Домакинът на събитието Итън Донати, отиде в Instagram по-рано тази седмица със спонсорирана обява, предлагаща безвъзмездни билети за сесията на конференцията на 5 юни, сподели пред Daily Mail Australia в сряда, че „ Винс Вон [събитие] няма да е толкоз огромен, колкото другите ми.

Холивудският палячо, който в миналото е бил сантиментално привързан с Дженифър Анистън, наподобява също скъпо за някои предприемачи.

„ Решихме да предложим няколкостотин безвъзмездни, защото имахме доста известия от хора, които споделят, че желаят да дойдат, само че не могат да си разрешат това “, сподели Донати.

В резултат на това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР