Виновници за изтичането на поверителна информация от Белия дом в

...
Виновници за изтичането на поверителна информация от Белия дом в
Коментари Харесай

Тръмп обвини хора на Обама за течовете на секретна информация от Белия дом

Виновници за приключването на поверителна информация от Белия дом в медиите са хора на 44-я президент на Съединени американски щати Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила, запазили постовете си в държавното управление след промяната на администрацията. Това съобщи пред телевизия "Фокс нюз " президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, представен в акаунта на канала в Туитър, съобщи ТАСС.

"Той (Обама) имаше положително отношение персонално към мен, само че хората му надалеч не са толкоз приятни. Пример за това са приключванията (на поверителна информация от Белия дом), от време на време този образец става още по-ярък ", сподели президентът на Съединени американски щати.

"При все че той самият (Обама) е много прелестен човек, зад кулисите стават извънредно неприятни неща. Жалко ", акцентира Тръмп.

Според отчет на комисията за национална сигурност към Сената на Съединени американски щати от встъпването в служба на Тръмп на 20 януари до 25 май - общо за 126 дни, от централни държавни организации 125 пъти е изтичала значима информация. Става дума за секретни данни, чието оповестяване може да се отрази на националната сигурност съгласно стандартите, изброени в декрет на Барак Обама от 2009 година Такива приключвания "потенциално съставляват нарушаване на федерален закон, което се санкционира със затвор ", се отбелязва в документа, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР