Преизбирането на Николас Мадуро за президент на Венецуела е фарс,

...
Преизбирането на Николас Мадуро за президент на Венецуела е фарс,
Коментари Харесай

САЩ определиха изборите във Венецуела като фарс

Преизбирането на Николас Мадуро за президент на Венецуела е фарс, съобщи вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс, представен от Франс прес и Ройтерс.

"Изборите във Венецуела са фарс, не са нито свободни, нито почтени. Нелегитимният резултат е следващ удар по гордата демократична традиция на Венецуела ", сподели Пенс и добави, че Съединени американски щати няма да стоят безучастни "докато Венецуела се срутва, а бедността продължава да изтезава смелия й народ ".

"Режимът на Мадуро би трябвало да допусне филантропична помощ във Венецуела и да разреши на народа й да бъде чут ", сподели Пенс.
Съединени американски щати ще вземат дипломатически и стопански ограничения против Венецуела, с цел да се възвърне демокрацията в тази страна, съобщи държавният секретар Майк Помпейо, представен от ТАСС.

"САЩ дружно с другите демократични страни поддържат венецуелския народ и неотложно ще одобряват дипломатически и стопански ограничения за поддръжка и възобновяване на демокрацията на венецуелците ", съобщи Помпейо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР