Вижте снимките на 48-годишния Щерион Джамбазов и на 24-годишния Никола

...
Вижте снимките на 48-годишния Щерион Джамбазов и на 24-годишния Никола
Коментари Харесай

Ето ги бомбаджиите Никола Батилов и Щерион Джамбазов

Вижте фотосите на 48-годишния Щерион Джамбазов и на 24-годишния Никола Батилов, които са хванати при спецакция на Елените и Свети Влас с 413 саксии канабис, 15 бойни оръжия и 3 бомби.

Между двамата връзката е дъщерята на Щерион, която е гадже на Никола. Така се заформил фамилният бизнес с развъждането на марихуаната в изключително огромни количества.

Бащината къща на Щерион е била наркодепото, където служители на реда от бранш " Наркотици " са открили растенията и пригодената оранжерия за продукцията, оповестява Флагман.

В лек автомобил Опел на Елените пък са открити 23 кг марихуана, разпределена в голям брой пакети по 500 гр и още оръжия.

Сред бойния боеприпас са два автомата, гранатомет и две самоделни взривни устройства - 9 револвера разнообразни по диаметър и муниции за тях, 2 автомата „ Калашников “ и муниции за тях, 2 пушки разнообразни модели с муниции, 1 гранатомет в подготвеност за прилагане, 1 бойна граната, 5 заглушителя – за автомата и за револверите, 3 самоделни взривни устройства, готови за незабавна приложимост. Имало е и гранатомет, който, в случай че бъде взривен, може да има унищожителни последици и да убие десетки души.

По мнение на експерти от ОДМВр-Бургас, направата на заглушителите и самоделните взривни устройства е на извънредно високо равнище, което значи, че Никола Батилов и Щерион Джамбазов са работили точно. 90% от оръжията са със заличени номера.

На всяко оръжие назначена експертиза, защото криминалисти имат подозрения, че с някои от револверите може да е било осъществено закононарушение, което към днешна дата да не е разкрито.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР