21-годишният шофьор с мощния Рейндж Роувър, който предизвика касапницата тази

...
21-годишният шофьор с мощния Рейндж Роувър, който предизвика касапницата тази
Коментари Харесай

Майката на шофьора от адското меле в Пловдив - служител в КАТ

21-годишният водач с мощния " Рейндж Роувър ", който провокира касапницата тази нощ на бул. " Руски ", е наследник на служителка в КАТ-Пловдив. Тя работи като систематичен оператор в направление " Регистрации ".



Как се изтръгва такова голямото дърво с корените? Ударът е бил толкоз нечовечен, че се чудя по какъв начин въобще и двамата спътници откъм гърба в джипа са живи. Това разяснява пред " 24 часа " съседка, която тази утрин е видяла останките от жестоката злополука на бул. " Руски ", при която на място починаха 21-годишният лидер на джипа, момиче на 20, а други двама, които са се возили на задната седалка са в тежко положение.



" Не беше за гледане ", сподели съседка, която е видяла мелето. По думите й мощният " Рейндж роувър " се е усукал към големия дънер и се е разцепил на две. Настилката е била мокра, а джипът се е движил с 200 км/ час.



" С кой ум родители поверяват на 21-годишния си наследник такова мощно и скъпо возило? И с кой ум пък лидерът измежду нощ се движи с такава скорост? Добре, че не е имало хора в този ранен час. Касапницата щеше да е още по-голяма ", разясняват хора от околните блокове, които са се събудили към 3,30 часа от мощния тропот.

Цяла бригада служащи на " Чистота " и " Градини и парксове " до късно разчистваха изпочупените дървета от конфликта. Металното ограждение в разграничителната линия е сплескано до неразбираемост.

Снимки: Радио Пловдив
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР