VIII Национален конгрес за млади гастроентеролози ще се проведе в

...
VIII Национален конгрес за млади гастроентеролози ще се проведе в
Коментари Харесай

VIII Национален конгрес за млади гастроентеролози се провежда в края на септември

VIII Национален конгрес за млади гастроентеролози ще се организира в интервала 29 септември – 1 октомври 2023 година в Телекомуникационния ендоскопски център на Медицински университет – Плевен, оповестяват от вуза.

Поради засиления интерес, срокът за регистрация на дейни участници е продължен до 27.08.2023 година, а за пасивни – до 06.09.2023 година Научният конгрес е подобаващ за специализанти, лекари, докторанти, фармацевти и студенти по медицина и фармация под 40 години, които имат интерес към гастроинтестиналните болести. Активното и пасивно присъединяване за студенти, специализанти, експерти и докторанти е гратис.

Председателят на Асоциацията на младите хепатогастроентеролози в България доктор Зорница Горчева споделя за събитието: „ Научният конгрес има за цел да събере на едно място млади гастроентеролози от цялата страна, както и млади лекари от разнообразни клинични специалности. Ще бъдат показани научни разработки, лични клинични случаи, както и настоящи изследвания и подходи в лекуването на болесттите на гастроинтестиналния тракт, интервенционалната гастроентерология и хепатология. “

Участието в практическите сесии с ментори – изявени гастроентеролози от водещи центрове в България, се декларира и заплаща на място:

- Абдоминална ехография/ Виртуален тренажор – за студенти

- Полипектомия на биологични тъкани (стомах) – за специализанти и лекари.

Специален посетител на откриването на събитието е проф. Красимир Антонов, ръководител на Българското сдружение по гастроентерология.

Традиционно форумът ще започва със сесия „ Гастроентеролози и другари “, която дава опция за показване на мултидисциплинарния метод в грижата за пациента от страна на разнообразни медицински експерти – хирурзи, онколози, уролози, радиолози, кожни лекари, кардиолози и други.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР