Видео: TV EvropaЧист въздух и кристално чиста вода в каналите

...
Видео: TV EvropaЧист въздух и кристално чиста вода в каналите
Коментари Харесай

Каналите на Венеция са чисти и пълни с рибки заради карантината, въведена от италианските власти

Видео: TV Evropa

Чист въздух и кристално чиста вода в каналите на Венеция, които сега са цялостни с рибки. Популярният измежду туристите италиански град е под наложителна карантина поради ковид, само че пандемията, която има гибелен резултат върху хората се оказа нещо потребно за природата, написа tvevropa.com.

Пандемията от ковид в Европа вся суматоха и смут у хората. Но смъртоносният вирус има ненадейно положителни странични резултати върху природата. Каналите във Венеция по традиция са мръсни, миришещи и цялостни с туристически моторни лодки и гондоли, които изпускат петролни петна и отпадъци. Сега обаче водата в тях е кристално чиста и даже в нея могат да се видят рибки. Причината е наложителната карантина, оповестена от италианското държавно управление за да се спре разпространяването на ковид, която на процедура блокира изцяло известния туристически град. Заради болестта известният карнавал във Венеция беше преустановен прибързано, а тълпите чужденци напуснаха града.

Сергей Миченко:
„ Каналите несъмнено са по-чисти. Дори можеш да видиш рибките в тях, когато няма талази. Няма лодки, няма трафик. Определено е доста по-чисто. “

В италианския град, ситуиран в лагуна на Венецианския залив на Адриатическо море, и въздухът е по-чист. Причината – неналичието на огромните туристически круизни лайнери, които изпускат нездравословни газове и против които локалните поданици стачкуват от години и желаят да забранят придвижването им в каналите.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР