Vespa Primavera празнува своите 50 години като нейният първи вариант през

...
Vespa Primavera празнува своите 50 години като
нейният първи вариант през
Коментари Харесай

Vespa Primavera празнува 50 години и гледа в бъдещето на Webit Festival 2018

Vespa Primavera чества своите 50 години като нейният първи вид през далечната 1968 година е същинска гражданска война. Малка и пъргава, тя предлага превоз на няколко генерации. Oстава в непрекъснато производство до 1982 година, като се превръща в един от най-впечатляващите търговски триумфи в историята на Vespa.

Днес, Primavera има всички полезности, които я трансформират в подобен триумф преди половин век. Млада, новаторска, технологична и екологична, Primavera е олицетворението на модерния скутер, като наследява неподражаемото качество да поставя усмивки на лицето, както на своя собственик, по този начин и на всички в близост. Новата Primavera ще може да бъде забелязана по време на Webit Festival 2018, където ще участва във виртуалното показване на новия грандиозен строителен план в София - Grand Kanyon в Младост. За няколко наситени с емоция минути посетителите ще станат част от стила на живот в първия отворен жилищен комплекс от разбъркан вид в България. И всичко това през едно екстремно предизвикателство, което ще разбие досегашните ни показа за виртуална действителност. Всеки клиент ще може да се качи на Primavera, докосвайки се до един от знаците на актуалната култура и съвременен градски метод на живот, като благодарение на VR технологията, скутерът ще се трансформира в скутер от бъдещето, чрез който посетителите ще могат да се запознаят с бъдещето на столицата.

За 2018 година Primavera усъвършенства себе си с редица актуализации, които целят да повишат комфорта, сигурността и да обновят отличителния и жанр.

Най-важното усъвършенстване е новият размер на джантите. Всяка Primavera през днешния ден разполага с 12 " джанти с нов пет-лъчев дизайн. Подобрението доставя допълнителна стабилност по всички повърхности и пътни настилки. LED светлините към този момент изцяло доминират Primavera, както при предния фар, така и при задната стоп светлина.

Bike Finder и дистанционното управление на седалката, към този момент са стандарт за всяка Primavera, а новия S вид разполага с дигитално табло с спомагателни функционалности. Новата Primavera се предлага в 50, 125 и 150-кубикови разновидности и последно поколение четири тактови мотори с висока продуктивност и минимален разход на гориво.

Италия Моторс, формален вносител на мотоциклетните марки на Piaggio Group - Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Aprilia, Derbi и Gilera, е част от SFA Group. Портфолиото на групата обхваща редица марки в автомобилния бизнес. София Франс Ауто е формален вносител на Peugeot, формален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles за България. Дружеството е главен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad и във компания Исубус – вносителят на автобусите Isuzu. SFA Group предлага многообразие от свързани услуги - собствен лизинг, посредством Лизингова Къща София Лизинг, разнообразни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили посредством СФА оказион и Ауто Промо, наем на коли и действен лизинг от Лион Рент-а-кар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР