Вещи с негативна енергия, които изсмукват силите ви, трябва да

...
Вещи с негативна енергия, които изсмукват силите ви, трябва да
Коментари Харесай

Вещи, които изсмукват енергията ви

Вещи с отрицателна сила, които изсмукват силите ви, би трябвало да бъдат изхвърлени от вкъщи. В днешната публикация ще разберете кои са те.

Всяко нещо, с което си взаимодействаме – облекла, предмети от бита, мебели, е наситено с човешка сила, пази загатна за събития, както положителни, по този начин и неприятни. Следователно, всички движимости имат както неприятна, по този начин и позитивна сила.

Вещите с добра сила ни дават чувство за наслада, топлота, благополучие и комфорт, предпочитание да се приберем вкъщи. Вещи с неприятна сила провокират възприятие за загуба на сила. Възможни са мързел, незаинтересованост, даже световъртеж и гадене.

Вещи с отрицателна сила, от които да се отървете:

Счупени чаши, играчки, развалени мебели, счупени огледала

Счупената движимост носи силата на заличаването. На равнище мемоари остава моментът, който символизира разочарованието. Повредената маса за хранене, в случай че е обвързвана със загатна за неприятно събитие в живота, може да унищожи фамилните връзки. Тези неща би трябвало да бъдат поправени или изхвърлени.

Неща, които основават вътрешно напрежение

Това са нещата, които се пазят до избран миг. Например, бебешки облекла за идващото дете, облекла, до момента в който отслабнете още веднъж, речник по италиански за бъдещо пътешестване. Ако тези неща стоят с години и нищо не се случва, то те към този момент са се трансформирали в източник на вътрешно напрежение и загуба на сила, защото всякога припомнят за нереализация, отсрочен живот, пропуснати благоприятни условия.

Предмети, подарени от хора, на които нямате доверие

Колкото и красиво да е нещото, в случай че е от човек, с който имате неприятни връзки, то ще ви носи същата сила.

Например, свекървата е подарила одеяло на младоженците, само че е в неприятни връзки със снахата. Но снахата, с цел да не обиди нито брачна половинка си, нито свекърва си, употребява този подарък. В резултат на това връзките със брачна половинка й се утежняват.

Не бива да употребявате такива движимости единствено, с цел да не обидите някого.

Стари огледала

Всички огледала са склонни да дублират мисли, сила, страсти, обстановки. Ако огледалата стояха там, където постоянно се случват обстановки, свързани с тъга, сълзи, вътрешни прекарвания, тогава те гълтам цялата тази сила в себе си и я отразяват. Огледала, които отразяват тези обстановки, които са неприемливи за вас, би трябвало да бъдат отстранени.

Например, в случай че желаете да започнете по-здравословен метод на живот и да премахнете от него обстановки, свързани с пиянство на алкохол или изложение на неодобрение от вашето отражение, тогава обърнете внимание дали в къщата има огледала, които от дълго време отразяват тези събития.

Недовършена работа

Всичко, което в миналото е почнало и за което е дадена сила – картина, бродерия, книга, мебели или незавършен ремонт, всичко това изисква довеждане докрай и затова лишава сила. Понякога хората, които имат остатък от вътрешна сила, на неумишлено равнище основават такива обстановки към себе си, с цел да приведат положението си в баланс. Но в последна сметка с годините се основава чувство за липса на сила и отвращение да се направи нещо.

Вещи на непознати

Това могат да бъдат движимости, оставени за дълготрайно предпазване и предмети, които не се употребяват, само че заемат място – втора ръка или антики.

Вещите на умряли родственици също принадлежат към движимостите на други хора. Има някои неща, които желаете да оставите за спомен, само че не би трябвало да ги оставяте на видно място, да вземем за пример фотоси или портрети. Постоянното послание към умрелите ще отнеме благоприятни условия от бъдещето.

Вижте още: Как да бъдете в мир със себе си?

Неправилно подбрани талисмани, религиозни атрибути и други, които опонират на вътрешните ни сили

Икони, на които не вярвате, амулети, които са универсални за всички, амулети съгласно препоръките от списания: тези обекти, като предписание, живеят собствен личен живот и в случай че не взаимодействате с тях, тогава те стартират да вземат сила от къщата, с цел да поддържат съществуването си.

Дори неизползваните икони (с които няма взаимодействие) е най-добре да се отнесат в църквата. Само самостоятелно подбрани предмети – камъни, минерали, знаци, талисмани, в действителност могат да оказват помощ енергийно и да поддържат вътрешните желания.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР