Вероятността Джейсън Гарет да остане начело на Далас граничи с

...
Вероятността Джейсън Гарет да остане начело на Далас граничи с
Коментари Харесай

Гарет на дузпата след поредната издънка на Далас

Вероятността Джейсън Гарет да остане отпред на Далас граничи с парадокса след следващата издънка на „ каубоите”. В Деня на благодарността кичещите се с прозвището „ Тимът на Америка” станаха за смях пред цяла Америка, губейки от Бъфало с 15:26 . „ Бизоните” означиха 26 безответни точки от средата на втората доникъде на последната част и стигнаха до първия си триумф в Далас от септември 1993 година

Джош Алън бе огромната звезда на „ АТ&Т стейдиъм” в четвъртък. Куотърбекът на Бъфало раздаде пасове за 231, подаде за тъчдаун и самичък означи подобен по земя. Новобранецът Дейвид Сингълтери пробяга 63 и също се разписа за третия следващ триумф на отбора.

Бъфало (9-3) са втори в АФК Изток и държат първия „ уайлд кард” в конференцията. „ Бизоните” одобряват в идващия си мач на 8 декеври Балтимор.

Далас (6-6) ще останат първи в НФК Изток най-малко до другия четвъртък, когато гостуват на Чикаго. По-интересният въпрос е кой ще изведе „ каубоите” във Ветровития град?

Собственикът Джери Джоунс пръсна над $1 300 000 000 за заплати през десетте години на Гарет като треньор, само че всичко, което получи, бе две плейофни победи и нито едно присъединяване във финала на конференцията. Мултимилиардерът навърши 77 преди месец и по думите му „ е подготвен на всичко да види Далас на Супербоул до края на живота си”. Дали това ще стане под управлението на Гарет, чийто контракт изтича с края на сегашния сезон, е прекомерно подозрително.
Резултати :
Детройт – Чикаго 20:24
Далас – Бъфало 15:26
Атланта – Ню Орлийнз 18:26
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР