Вероятно всички онези, които са били през 90-те години на

...
Вероятно всички онези, които са били през 90-те години на
Коментари Харесай

Слънчевото бебе в Телетъбис вече очаква своето бебе

Вероятно всички тези, които са били през 90-те години на предишния век, помнят детския сериал " Телетъбис ". Британската поредност, успяваше да прикове вниманието на най-малките с приключенията на четирите цветни телетъбита Тинки-Уинки, Дипси, Ля-Ля и По.
 „ Стихии “ - анимацията на Disney и Pixar, която допира сърцето и разпалва въображението на дребни и огромни
Какво да чакаме от „ Стихии “ на Disney и Pixar

Филм, който допира сърцето и разпалва въображението

А с изключение на тях, в епизодите се появяваше постоянно и Слънчевото бебе. То бе усмихнато бебешко лице, обляно в слънчеви лъчи. В ролята влизаше дребната Джесика Смит, в интервала от от 1997 до 2001 година

И преди няколко дни, към този момент пораналата Джесика показа в профила си в Instagram, че чака своето първо дете - вест, основана като че ли, с цел да накара цяло едно потомство телевизионни фенове ненадейно да осъзнаят възрастта си. И какъв брой време в действителност е минало.

" Когато две стават три ", написа английската актриса към споделената фотография на ултразвук. Тя и половинката ѝ чакат да посрещнат щерка си през януари.

Не е изненадващо, че новината провокира вълна от носталгия измежду почитателите на " Телетъбис ", доста от които поздравиха Смит в мненията. " Слънчевото бебе от ще има свое лично слънчево ", написа един от почитателите.

Смит, която в този момент е на 27 години, е единствено на 9 месеца, когато е определена за ролята на Слънчевото бебе, което извиква четиримата титулярни герои първоначално и в края на всеки епизод на детското филмче. Дълго време ролята остава неадресирана, само че през 2014 година Смит за първи път е разпозната в медиите като емблематичния персонаж.

" Преди го криех, само че след доста насърчения от страна на приятелите ми получих убеденост и споделих пред обществеността ", споделя тя тогава пред Daily Mirror. " Имаше много хора, които се преструваха на " слънцето ", само че единствено аз можех да опиша същинската история ".

Говорейки пък пред Entertainment Tonight в изявление, оповестено в четвъртък, Смит съобщи, че се усеща " смазана от количеството обич ", което е получила от почитателите по отношение на бременността си. " Все още съм изумена от броя на хората, които са гледали и гледат " Телетъбис ", както и от количеството известия, които получавам. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР