Вероятно всеки от нас се е сблъсквал с кошмара на

...
Вероятно всеки от нас се е сблъсквал с кошмара на
Коментари Харесай

Цъфтящите краища: как да се спасим от кошмара на всяка коса

Вероятно всеки от нас се е сблъсквал с кошмара на всяка коса, а точно - цъфтящите краища. Ако желаете да разберете какво ги предизвиква, какво е решението за справяне с казуса и по какъв начин да укрепите косата си -  Наталия от споделя няколко трикчета за това в най-новото си видео.

Най-простичко казано цъфтящите краища се получават, когато горният пласт на косъма „ се износи “ . Това може да се получи  заради много фактори, измежду които се отличават няколко най-чести аргументи .

Вижте в галерията долу няколко метода за предварителна защита и прекъсване на цъфтящи краища.
 5 практики срещу цъфнали краища  5 практики срещу цъфнали краища  5 практики срещу цъфнали краища  5 практики срещу цъфнали краища  Ароматна като…пуканка! Запознай се с неустоимия нов мирис Idôle Eau de Parfum Nectar Edna предлага Ароматна като…пуканка! Запознай се с неустоимия нов мирис Idôle Eau de Parfum Nectar
Решението на цъфтящите краища е единствено едно. Ако един път те са налице, никакви маски и чудодейни артикули няма да възстановят косата ви. Единственото, което оказва помощ, е ножицата и то в ръцете на коафьор.

Взимат се освен връхчетата, а малко повече. След първото подкастряне обаче няма да решите казуса. Необходими са дълготрайни прекъсвания на неприятните привички към косата, ободряване на връхчетата и положителни практики в грижата , с цел да се радвате още веднъж на свежа и здрава коса.

Вижте някои най-хубави практики при грижа за косата в галерията долу.
 6 от най-хубавите практики при грижа за косата  6 от най-хубавите практики при грижа за косата  6 от най-хубавите практики при грижа за косата  6 от най-хубавите практики при грижа за косата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР