Венета иска руски олигарх Снощи Венета напусна „Ергенът“, защото не успя

...
Венета иска руски олигарх
Снощи Венета напусна „Ергенът“, защото не успя
Коментари Харесай

Венета от „Ергенът“: Не искам мъж с 1000 лева заплата!

Венета желае съветски олигарх
Снощи Венета напусна „Ергенът“, тъй като не съумя да завоюва сърцето на Виктор Стоянов. Сега, няколко месеца след снимането на предаването, русокоската към момента е без мъж.

Това призна самата тя. Венета обаче има много условия към своята бъдеща половинка, а огромна част от „обикновените“ български мъже не могат да ги покрият. Не и в случай че работят на естествена работа с минимална работна заплата…

За да може един мъж да застане до русокоската, той би трябвало да е „финансово стабилен“ и със заплата по-висока от 1000 лв.. Според Венета мъже с такава заплата „не желаят да се развиват“.

Блондинката признава, че е имала и връзки с такива мъже, само че не се е получило, тъй като тя не е изпивала „респект“ към половинката си и се е чувствала несигурна.

Венета е безапелационна, че живеем в веществен свят и всичко е обвързвано с пари. Тя неведнъж е споделяла, че е имала „бедно“ детство и в този момент не желае да живее в беднотия.

Затова Венета не желае „да хрантути“ мъж с 1000 лв. заплата. Тя желае мъжът до нея да е на „по-високо равнище, с цел да може да му се възхищава“.
 Венета желае съветски олигарх, а не мъж с 1000 лв. заплата сн. Инстаграм
Венета желае съветски олигарх, а не мъж с 1000 лв. заплата сн. Инстаграм

Блондинката не желае повече гаджета. Тя желае мъж с който да основат семейство. Венета няма нищо срещу той да е „от парламента“ или „от европарламента“. Но най-добре съгласно нея е той да е „руски олигарх“.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР