Венера във Везни (29 септември 2022 г. – 23 октомври

...
Венера във Везни (29 септември 2022 г. – 23 октомври
Коментари Харесай

Венера иска Мир, дава Любов от днес поне до 23 октомври

„ Венера във Везни (29 септември 2022 година – 23 октомври 2022 г.): За да получим, е доста значимо да отдадем! ”, по този начин астрологът Алекс Николов стартира прогнозата си за настъпващия по-добър интервал в живота на всеки от нас и на света от четвъртък, 29 септември. Това е значимо, тъй като към момента сме под въздействие на ретроградния Меркурий, само че надалеч освен той ни пречи – ретроградни са също колосите Юпитер и Сатурн, както и множеството от останалите планети – общо 7. Добрата вест е, че отиваме към края на този опък интервал.

„ Въпреки вероятните корекции, които вероятно сте претърпели през септември по повод любовта и партньорските връзки, нямаше ли постоянно  някой, който Ви хока, мрънка, подлага на критика, а и Ви заблуждава в някои връзки по отношение на възприятията си? В четвъртък, 29-и, Венера излиза от тези проблематични, неподходящи и бурни Девешки води и най-накрая навлиза в своите владения във Везни, т.е. тя може да се почувства най-сетне като вкъщи. Въпреки че ще се усеща нейното въздействие, през съвсем целия преход през Везната, Венера ще бива изгорена от Слънцето, като през октомври и ноември двете ще се движат извънредно близо, правейки горен съвпад в последния, 29-и градус на Везната.

Тази Венера носи повече дипломатичност, потребност от насърчаване на повече експресивност и връзка, което ще е извънредно значимо да бъде спазено около повторния квадрат сред Сатурн и Уран, пикиращ при започване на октомври и даващ дебелоглав и фиксираност, което към този момент и се вижда в световните събития.

Венера дава мекост, опция за схващане. Останете ясни и открити в общуването както със себе си, по този начин и с другите. Ако не уважите потребностите си и не се откажете от токсичността, Везните

ще го създадат вместо вас. И много мощно. Тръгнете с високо вдигната глава. Силата е с Вас. Нека всички в действителност се грижим добре за себе си и един за различен. Ако Овен, противоположния знак на Везни, по-силно визира Аз-а, при Везни имаме Ние. Ролята на Венера в допълнение подчертава потребността от това обединяване: естествена податливост, заложена в нас, за която може да не осъзнаваме изцяло или пък да потискаме, без значение дали посредством опит, който сме натрупали, или посредством болките, изпитани от несподелената обич или провалените взаимоотношения. Този пренос изисква да бъдем по едно и също време чувствени, разбиращи и дипломатични, само че и обективни при раздаването на обич.

Още в първия ден на октомври получаваме доста мощна опция за идеализъм и надхвърляне на упованията, само че в това време и съществени заблуди по отношение на цената на нещата, които желаеме да имаме или да се възползваме от тях. Опозицията на Венера с ретро Юпитер, подкрепена и от стационарността на Меркурий и много точната съпротива с ретро Нептун сега основават една потребност от проверка на личните идеали, като в този момент е доста значимо приемането на непознатата позиция или схващане за значителното във взаимоотношенията. Това е превъзходен ден да се концентрирайте върху любовта към себе си и състраданието към себе си.

На 10 октомври, тъкмо около пълнолунието в Овен, Венера прави съпротива по отношение на Хирон, ситуиран в Овен: акцент за проблемите, които са налице във взаимоотношенията. При мнозина ще се усети като прекомерно себераздаване и незадоволително самоуважение при Везни-Овен, оста на идентичността. Това ще провокира реализиране на едно ново равнище на връзките, стига и двете страни да желаят да изяснят своите потребности и потребности и да доближат до едно по-дълбоко схващане, посредством демонстрация на персоналното да се доближи до по-качествено общо.

Между 13 и 16 октомври имаме една мощна алтернатива, която се корени в салдото сред разсъдък и страсти, сред персонално и общо. Тригоните със Сатурн са симптом за потребност от податливост и вярно, структурирано направление и демонстрация на нашите гении, осъзнаване на качествата на другия, намирането на положителни, пълнотворни решения по отношение на проблеми, които могат да бъдат претърпени във взаимоотношенията през последните дни. Трябва обективност и предпочитание за съгласие и конструктивност във взаимоотношенията, стига, несъмнено, да има предпочитание и от двете страни за това. Може да ви е мъчно да съвместите силата на Венера с Лилит. Например, нещата във връзката се развиват идеално, само че получавате неудържимо предпочитание да зарежете индивида, да го прецакате и да се освободите. Помислете какво в действителност очаквате от другите, научете се да се наслаждавате на връзките си със успокоение и мир. Търсете вътрешна хубост и естетика, освен външна. Вие сте разкъсвани от засилен спор сред характерност и сходство.

Куинконсът на Венера във Везни по отношение на Уран в Телец на 13-и може да даде потребност от по-интензивни пристрастености, неповторими прекарвания, които да наситят нашите сетива, нашите усеща, желанието ни да бъдем обичани, изключително защото са наранени знаците, ръководени от Венера: Везни и Телец. Този аспект не е изключено да даде и моментна неустойчивост в връзките, предпочитание за едни по-нестандартни и разнообразни връзки, като ще бъде потребно да се внимава по отношение на изневери, поривите за прекомерно бурна обич, макар че сексът може да бъде и източник за изкарване на тази сила.
Около 18-20 октомври ще имаме два значими аспекта на Венера, като тя ще прави квадрат по отношение на Плутон в Козирог, само че и тригон по отношение на към този момент съвсем стационарния Близнашки Марс. Може да бъдем леко докачливи, не до такава степен склонни да допуснем вмешателство от различен човек. Ще бъде нужно да преразгледаме упоритости за единство, да помислим дали подхождаме вярно, дали не сме прекомерно сдържани, прекомерно лимитирани в дадена област от живота ни, по отношение на която е нужна точно тази смяна, посочена от Венера и Марс.

В самия завършек на интервала, макар че двете ще се движат дружно от самото начало, вършат този дълго чакан съвпад в последния, 29-и градус на Везната, на 23-и октомври, малко преди дружно да влязат в Скорпиона и в същия ден, в който Сатурн става стационарен и завършва своята назадничавост. Съвпадът  е горен, като стореното по време на Венерината назадничавост в края на предходната година и началото на тази за взаимоотношенията и възприятията, в този момент може да даде доста ясна кулминационна точка, да придобие своята приключена форма.

Целият преход на Венера през Везните е последното тестване дали сме способни на амнистия, на обективност, на любов, на обич, на експресивност на възприятията и на самостоятелност, дали умеем да обичаме себе си същински, което ще получи развиване през Скорпионското време. Единението в последния градус на Везните е значимо за насърчаване и поддържане на правилата на Везните – миролюбие, пълноправие, баланс и развиване!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР