Велинград. Визия за България не предлага алтернатива на управлението, а

...
Велинград. Визия за България не предлага алтернатива на управлението, а
Коментари Харесай

Славчо Велков, БСП: Визия за България не предлага алтернатива на управлението, а на системата на прехода, която наистина убива

Велинград. " Визия за България " не предлага опция на ръководството, а на системата на прехода, която в действителност убива ". С тези думи националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Славчо Велков започва публичното разискване на „ Визия за България ” във Велинград, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Той прикани хората, които взимат присъединяване в полемиките, да бъдат дейни, будни, сериозни и аналитични, с цел да има полза. Велков акцентира, че чака да постъпят доста градивни оферти, които да добавят визията. " Националната сигурност е във всички елементи на живота - обучение, просвета, опазване на здравето, обществена политика, стопанска система. Когато има вярно сложени параметри и направления, могат да се чакат и същински положителни резултати ", разяснява той.
" Тревожните числа, които демонстрират, че 50 хиляди души напущат всяка година България, ниската раждаемост, високата смъртност, диспропорциите сред приходите на хората и методът им на живот, би трябвало да изплашен ръководещи и всички нас, и да намерим метод - България да тръгне с нова вероятност на развиване ". Това съобщи пред събралите се националният представител Надя Клисурска . По думите ѝ това ще стане през данъчно законодателство, стимулиране на бизнеса и най-важните браншове - обучение, опазване на здравето, които са грижа на страната. " Трябва да се даде право на всеки български жител да има достъп до тях във всяка точка на България, с еднообразно качество ", безапелационна бе тя.
По време на полемиката, представянето на визията в другите сфери направиха народните представители Теодора Халачева - политиките за младежите, Виолета Желева - обществената сфера, Донка Симеонова и Веска Ненчева - образованието. В диалога участваха щирок кръг представители на Неправителствени организации (Изпълнителен комитет на „ Да поработим за Велинград ”), Сдружение „ Бъдеще за Велинград ”, лекари, учители, инженери, адвокати, представители на агро и хотелиерския бизнес, пенсионери, хора с увреждания, младежи, общинската конструкция на запасните офицери, симпатизанти и гласоподаватели от област Пазарджик. В траялата към 3 часа полемика бяха заложени въпроси и изказани отзиви от десетки жители, които са събрани и ще бъдат регистрирани при допълнението на визията на Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР