Велико Търново. Начините за работа с FairDeal - платформата, свързана

...
Велико Търново. Начините за работа с FairDeal - платформата, свързана
Коментари Харесай

Община Велико Търново представи работата с FairDeal – платформата за дигитален маркетинг на занаятчийски изделия и продукти

Велико Търново. Начините за работа с FairDeal - платформата, обвързвана с снабдители и клиенти бяха показани в Община Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . По време на проявата, която мина при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, се организира и полемика с всички заинтригувани лица.

„ Платформата FairDeal e самоуверено и гратис решение за онлайн маркетинг на локални артикули. В тази връзка се надявам, че дружно със занаятчиите и земеделските производители дружно ще подобрим още повече нейната работа. Екипът на плана не е преставал да работи, да развива и усъвършенства системите за ръководство и надзор, като получава противоположна връзка от целевите групи и заинтригуваните страни, употребяващи платформата, с отзиви и рекомендации за положителни практики и ограничения за реализиране на по-голяма успеваемост. FairDeal цели смяна на обичайния бизнес модел, усъвършенства интеграцията на пазара на труда в трансграничния район, уголемява опциите за трудова подвижност и надомна работа. Провели сме два базара – в град Крайова и в град Велико Търново, както и два семинара. Надяваме се тази и идващите години да успеем да реализирамеоще базари във Велико Търново, на който да поканим още веднъж занаятчии и всички заинтригувани лица “, сподели по време на срещата доктор Павел Христов, началник на плана.

Процесът на потребление на платформата за електронна търговия е отворен и ще се развива в идващите години – това акцентира и устойчивосттана плана. Целта е все по-голям обсег и приобщаване на нови снабдители и клиенти. Няма протест от заинтригувани лица по отношение на функционалността на платформата, която към ден сегашен действа и чака своите нови консуматори, стана ясно по време на срещата.
Местните аграрни производители не са изключени от целевата група и са част от извършените събития, както се твърди в публичното пространство.

Община Велико Търново като притежател на платформа за онлайн търговия твърди, че същата не съставлява страна по покупко-продажбите сред потребителите. При случаи на зародил механически проблем с дадена публикация или несъответствия, общината може да отстрани публикация, в случай че има доказателства за същото, или одобри за основателни открити нередности, при издание на погрешна информация или наличие, което нарушава правата на трети лица.

Община Велико Търново съблюдава всички правила на Регламент 2016/679 на ЕП и на Съвета от 27 април 2016 година, както и на Закона за отбрана на персоналните данни при обработването на персонални данни.
Платформата е основана по реда на българското и румънско законодателство, които уреждат всички свързани права и отговорности сред собственик-доставчик на електронни услуги, продавач и покупател, които се поясняват по реда на нормативната уредба на двете страни.
Екипът на плана чака противоположна връзка от целевите групи и всички заинтригувани страни, употребяващи платформата, с отзиви и рекомендации за положителни практики и ограничения за реализиране на по-голяма успеваемост на имейли [email protected] и [email protected].
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР