Веднага след излизането си от къщата на Големия брат Боби

...
Веднага след излизането си от къщата на Големия брат Боби
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста: Имал съм забежка със Златка многократно

Веднага след излизането си от къщата на Големия брат Боби Ръгбиста изясни в студиото на „ На кафе”, че е имал ”многократна забежка със Златка”. Той бе безапелационен, че не става дума за еднократна любовна среща, приключила със секс, а за връзка с плеймейтката, която го обидила грубо, като декларирала, че не го помни. Във вчерашния епизод Златка се оказа в небрано лозе, като бе запитана непосредствено от Боби за естеството на тяхната връзка.



В типичния си жанр тя стартира да шикалкави, обяснявайки че не желае обществено да дискутира въпроса, само че по този начин единствено вбеси настоящето си гадже Благой. Той стартира да троши къщата и Големият брат трябваше незабавно да с намеси. Златка бе привикана в изповедалнята и помолена да спре гневния изблик на обичания си.

Боби призна пък, че в последното време все по-често се връща у нас от Скандинавието, където живее с Никита, поради татко си. Родителят му се бори с рак на гърлото и се нуждае от помощ при химиотерапията. Ръгбистът не устоя и избухна в сълзи, когато стартира да споделя по какъв начин рухнал татко му след мъчителната терапия=
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР