Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във Фермата. Победителката

...
Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във Фермата. Победителката
Коментари Харесай

Хепи Ванче на мокро парти с петима мъже

Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото благополучие във " Фермата ". Победителката в петото издание на риалитито, която от години се жалва, че не може да си откри мъж, се развихри на мокро празненство с петима атлетични, татуирани участници в новия сезон.

Облечена в розов бански, 38-годишната яхтена стюардеса се качи на лодка с хандбалиста Калин, баскетболиста Радо, служителя на реда Евгени, диетолога Влад и агронома Иван, и се пусна по водите на язовир Диканя.

 undefined

Ваня и съфермерите й от тим „ Нови очаквания “ смъкнаха облеклата и подвигнаха воден ваучър, с цел да отпразнуват триумфа на своя отбор в тежката седмична борба.

Яхтената стюардеса и агрономът Иван извоюваха успеха в тестване против съперниците си от тим „ Стари герои “, гимнастичката Валерия и приключенеца Митко Гуспата. За премия те получиха лодка и незабавно я вкараха в приложимост. Вечерта на участниците, които от месец карат на самун и фасул, приключи с гуляй. Всички те лакомо ядоха раци, който съумяха да уловят в язовира.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР