Вечерта на бронзовата ни медалистка от Рио 2016 година и

...
Вечерта на бронзовата ни медалистка от Рио 2016 година и
Коментари Харесай

Златното момиче остави без думи Манчев, гости и зрители в Черешката на тортата

Вечерта на бронзовата ни медалистка от Рио 2016 година и треньор на златните девойки Михаела Маевска остави без думи, както гостите й, по този начин и феновете пред екрана. Тя избра да се показа с ливанска кухня и както сподели тези ястия в никакъв случай не ги е приготвяла, които не й попречи да се оправи съвършено със задачата.

Може би за първи път участник обра овациите на всички, в това число и строгия началник готвач Манчев, който не съумя да направи нито една забележка.
външна реклама
Това би трябвало да гледаме в Черешката на тортата, а не някакви кифли и пишман звезди дето канят гостите си по заведения за хранене и нямат обикновени знания в кухнята! Браво, момиче! Поздравления!Успяла, естествена, блага и можеща всичко жена! Ти си образец и ентусиазъм!

Очарована съм от уменията и търпението на това момиче. Абсолютен перфекционист към всеки детайл…!
Ориенталската кухня не е моята, само че ми се прииска да опитам от всичко.
Златно момиче във всяко отношение!



Беше съвършена! Всичко беше изпипано с нюх, жанр и класа! Това е седмицата, в която всеки един участник ми харесва! Когато се изберат качествени хора, несъмнено си проличава. Победата е за Михаела, макар, че и другите две дами се оправи ха ужасно!

Дисциплинирана, прецизна и отдадена на това, което прави, допускам все качества възпитани от гимнастиката. Отначало беше прекомерно сериозна, може би от терзание, само че след това се поотпусна.
Човек естет- впечатляващи ястия, красиво аранжирани. Гостите бяха смаяни

Интелигентни младежи, които поддържат връзка, готвят и се забавляват доброволно и умерено! Оценките им също са съответни на показаните умения и усърдие!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР