Вече втора седмица гореща тема из светските среди е раздялата

...
Вече втора седмица гореща тема из светските среди е раздялата
Коментари Харесай

Бившият на Кали за изневярата й с 15 години по-млад: 6 месеца паралелна връзка

Вече втора седмица гореща тематика из светските среди е раздялата сред фолкпевицата Кали и към този момент някогашната й любив Влади. Двете страни вадят неща от кухнята на персоналните им връзки, а обстановката става все по-заплетена.

В всемирски уебсайт се появи вест, че Влади е съумял да забърше дамата на прочут столичен милионер. Според източници той гордо се хвалел с креватните си подвизи с руса дама на име Доли, поради която оставил Кали. Новата русокоса облага на омайника обаче не е някоя посредствена моделка или плеймейтка, в противен случай – тя е някогашната жена до прочут и доста състоятелен столичен предприемач от който наследила апартамент в Дубай и солидна сума пари като прехрана, пишат още някои уеб сайтове.

Репортер на show.blitz.bg се свърза с Влади, с цел да разбере каква е истината. „ Момичето от фотосите наподобява ужасно, не мога да го скрия. За страдание, не я познавам и в никакъв случай не съм я виждал. Жалкото е, че в този фамилен скандал се намесват хора, които не познавам и нямат виновност “, съобщи за нашата медия последният мъж на чалга дивата.

Както към този момент писахме, Влади пък насочва сходни обвинявания към някогашната си. Той твърди, че Кали му е изневерявала с 15-години по-млад от нея. Шест месеца пайнерката водила паралелна връзка с младото си гадже и с бащата на третия си наследник.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР