Бронзовият медалист от сезон 6 на Hell’s Kitchen Димитър е

...
Бронзовият медалист от сезон 6 на Hell’s Kitchen Димитър е
Коментари Харесай

Лъжа ли е връзката между Мони и Митко в Hell’s Kitchen?

Бронзовият медалист от сезон 6 на Hell’s Kitchen Димитър е един от най-коментираните участници този сезон. Връзката му с брокерката Симона, която стартира в Къщата на Ада, накара доста фенове да се запитат същинска ли е любовта сред надарения готвач и Мони Бонбони . Първи коментар за своите връзки двойката прави в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада ” с водещ Станислав Иванов, победител от сезон 5.
 Мони и Митко Hell’s Kitchen
Димитър и Симона започнаха надпреварата в разнообразни тимове - той беше в напълно мъжкия наследник тим, а тя – при дамите в аления тим. Близостта сред тях, обаче, не остана незабелязана и стартира да нервира част от съотборниците им. В “Кухнята след Ада ” Димитър разяснява по какъв начин е събрал сили да показа възприятията си и боязън ли го е било от отменяне.
 Мони и Митко Hell’s Kitchen
Участието на Димитър и Симона в Hell’s Kitchen беше белязано и от огромен скандал от ревнивост. Проблемите за влюбените започнаха след влизането на футболния ентусиаст Нинов в тима на алените. След едно от тестванията дамите и Нинов честват успеха си на басейна. Това провокира ревностна реакция в Димитър. Пред водещия Станислав Иванов той споделя каква е гледната му точка и за какво се е стигнало до крайни закани.
 Мони и Митко Hell’s Kitchen
Искала ли е Симона да одобри пръстена на Димитър по време на годежа в Кухнята на Ада? Ревнива ли е брокерката? Какъв е животът на Митко отвън кухнята и по какъв начин се е запалил по бокса? Могат ли да реализират единодушие Симона и Димитър къде да живеят след формата?
 Мони и Митко Hell’s Kitchen
Всичко това можете да разберете в новия епизод на “Кухнята след Ада ”.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР