Вече всички разбрахме, че Джиджи Хадид май е бременна. А

...
Вече всички разбрахме, че Джиджи Хадид май е бременна. А
Коментари Харесай

Майката на Джиджи Хадид за бременността й

Вече всички разбрахме, че Джиджи Хадид май е бременна. А първичната липса на публично удостоверение бързо бе запълнена от майката на модела.

След новината за упованието на звездното бебе, Йоланда Хадид удостовери пред RTL Boulevard, че няма самообладание да стане баба . Тя не скри, че към момента е в потрес от новината, само че побърза да разясни, че е повече от щастлива, че ще гледа внуче, изключително откакто неотдавна загуби майка си.

" Но това е хубостта на живота - едни души си отиват, с цел да дойдат други. Чувстваме се благословени. ", сподели още госпожа Хадид.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от YOUTUBE RUSSIAA (@youtube_russiaa) на Апр 29, 2020 в 11:12 PDT

Майката на Джиджи даде и изясненост по въпроса по кое време се чака звездното бебе - през септември .

Междувременно от TMZ, които първи разпространиха новината за бременността на модела, излязоха с информация, че тя и половинката й Зейн чакат момиченце .
 Джиджи Хадид, Зейн Малик и чакат ли първото си дете
Бременна ли е Джиджи Хадид

Интересни вести към звездната двойка

През февруари в свое изявление Джиджи показа, че колкото повече си минават годините, толкоз повече й се желае да сътвори свое семейство и да бъде майка. Тя добави, че животът на модел й харесва, само че тази работа е до време и знае, че някой ден ще я размени с готвене по през целия ден. Е, очевидно този миг е пристигнал по-рано от предстоящото от всички нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР