Вече от два дни по кината се върти най-новият филм

...
Вече от два дни по кината се върти най-новият филм
Коментари Харесай

Как минава един ден на Дуейн Джонсън

Вече от два дни по кината се върти най-новият филм с присъединяване на Дуейн Джонсън - " Джуманджи: Следващо равнище ". В процеса на промотирането му Скалата даде доста изявленията, като множеството бяха много занимателни и с присъединяване на Кевин Харт.
 Кевин Харт, Дуейн Джонсън,
Актьорът, който се опасява от... пеперуди

Кевин Харт не обича доста животните

Пред The Wall Street Journal обаче артистът даде изявление, което е надалеч по-сериозно от всички останали. В него Джонсън визира разнообразни тематики, измежду които каква е дневната му рутина и философията му за триумф.

По принцип знаем, че през последните години Дуейн Джонсън е може би най-заетият човек в Холивуд и се снима във филм след филм. От месец август, когато завършиха фотосите на " Джуманджи: Следващо равнище ", Скалата се радва на най-дългия си почивен интервал от години насам.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Дек 9, 2019 в 12:40 PST

Той ще продължи единствено още няколко седмици, тъй като при започване на 2020 година Джонсън ще се захване със фотосите на Red Notice, където ще си партнира с Райън Рейнолдс и Гал Гадот. Актьорът обаче употребява оптимално последните няколко месеца, с цел да си почине и да прекара повече време със фамилията си.

В изявлението споделя, че типичният му ден стартира в пет сутринта. Тогава къщата е тиха и може да се наслаждения на тишината, песента на птиците и утринната доза кафе. Около два часа прекарва в отговаряне на имейли и попълване на разнообразни документи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WSJ. Magazine (@wsjmag) на Дек 9, 2019 в 7:19 PST

Дейността му стопира, когато брачната половинка му Лорън и двете им дъщери се разсънят. Тогава цялото семейство закусва и към 8:30 ч. Скалата се насочва към " Железния парадайс ", както е прочут фитнесът му. Една негова подготовка продължава приблизително към час и половина, след което си взима душ и потегля по задания.
 Какво съставлява
Какво съставлява " Железният Рай "

Какво прави Дуейн Джонсън в него

Графикът му обаче не наподобява по същия метод, когато снима филм, тъй като всичко се прекатурва и светът му стартира да се движи по строго избран график. Толкова, че даже има прецизен час, в който може да се чуе по телефона с околните си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WSJ. Magazine (@wsjmag) на Дек 3, 2019 в 11:19 PST

За тайната си женитба през месец август Дуейн Джонсън споделя, че е желал да бъде в стеснен фамилен кръг и неслучайно са избрали остров Кауай, с цел да се венчаят. Джонсън и брачната половинка му са държали на това да не бъдат обезпокоявани, ето за какво са взели поради и възможен сюжет, в който хеликоптер или дрон се опита да прекъсне церемонията им или да направи фотоси.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WSJ. Magazine (@wsjmag) на Дек 10, 2019 в 11:14 PST

Гледайки към 2020 година Дуейн Джонсън е твърдо уверен, че ще се случат доста неща, а едно от тях ще бъде да не гласоподава за Доналд Тръмп на президентските избори.
 „ Джуманджи: Следващо равнище “, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Джуманджи: Следващо равнище “ с Дуейн Джонсън

Играта отива на последващо равнище, както и представянето на актьорите

Акьторът възнамерява и филмите, които ще снима за в бъдеще, да бъдат локализирани в Атланта, Джорджия, където живее със фамилията си. Така няма да се постанова те да се местят непрекъснато, както се случва десетки пъти през последните три години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР