„Вчера в Брюксел Кирил Петков заяви, че България е лъгала

...
„Вчера в Брюксел Кирил Петков заяви, че България е лъгала
Коментари Харесай

Борисов: За кое сме излъгали

„ Вчера в Брюксел Кирил Петков съобщи, че България е лъгала за Шенген. Това да вървиш да си плюеш страната не е национално отговорно. 11 пъти Европейска комисия и Екологичен потенциал са приемали разнообразни решения и резолюции, че България е изпълнила критериите за Шенген. Няма министър председател или канцлер, който да е пристигнал в България и да не го е удостоверил. За кое сме излъгали “.

Този коментар направи на партийна среща, този път в Разград, водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов. Поводът изказването на министър-председателят Кирил Петков от Брюксел през вчерашния ден.

Той разяснява и думите на Петков, че президентът на Руанда Пол Кагаме ни е похвалил за битката с корупцията: „ Да те похвали деспот, избил публицисти и жители и съпротива, е скандално. Но явно това е примерът, по който работят ръководещите. Сегашното ръководство има поддръжката само на африкански водачи “.

„ Хемус “ няма да стане в никакъв случай, в случай че не се върне ГЕРБ. И „ Струма “ няма да стане, закани се още Борисов.

Строителството на автомагистрала " Хемус " се прочу през последните месеци с така наречен инхаус процедури.

Управляващите трансфораха програмата „ Региони в растеж” в „ Региони в застой “, сподели той в обичайна си съботна порция рецензии към ръководството след него.

Борисов първо изясни, че ГЕРБ не би трябвало да се поддава на популизма на държавното управление, след това обстойно изясни по какъв начин той предложил Данък добавена стойност за храните да стане 9 %, а след него тази концепция повторил президентът Румен Радев.

" Той приказва, както против нас. Чие е това държавно управление. Това държавно управление е твое ", сподели той.

А Асен Василев попарил упованията на сектора.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР