Вчера стана ясно, че най-добрият български тенисист се е заразил

...
Вчера стана ясно, че най-добрият български тенисист се е заразил
Коментари Харесай

Ужасно дългият период, в който Григор не е играл финал в тениса

Вчера стана ясно, че най-хубавият български тенисист се е заразил наново с ковид. Поради тази причина той пропуща присъединяване си на шампионата от сериите АТР 250 в Далас, Тексас. Изглежда негови почитатели са се надявали точно там българинът да завоюва първата си купа от много време насам, тъй като в обществените мрежи те започнаха да се питат по кое време за последно той е играл край.
Всъщност, от съвсем 4 години Димитров не стигал до последната фаза на тенис шампионат. За последно той го направи на 12 февруари, когато игра за купата на шампионата в Ротердам, само че загуби от Роджър Федерер с 2-6,2-6. Титла Григор не е печелил от още по-дълго време - от края на 2017-а, когато победи на Финалния Мастърс в Лондон.
Феновете на първата ракета на България се надяват той да е здрав и да се усеща задоволително добре, с цел да вземе присъединяване в шампионата Делрей Бийч Оупън, който стартира на 14 февруари във Флорида, Съединени американски щати. Димитров не е играл там през последните 6 години, а
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР