Възродителният процес свърши, Турция и ние сме член на НАТО

...
Възродителният процес свърши, Турция и ние сме член на НАТО
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Възродителният процес свърши, ние сме член на НАТО, както и Турция

Възродителният развой свърши, Турция и ние сме член на НАТО - апелирам дръжте се отговорно към България, а не по отношение на фантасмагориите си , съобщи депутатът от " Изправи се! Мутри вън " Арман Бабикян по време на дебата по Изборния кодекс на второ четене.
" Има единствено български жители. И в случай че ще 1000 секции да се отворят в дадена страна, значи са 1000. Ако ще 10, значи са 10. Не мерете на тегло. Всички са български жители.
 Велизар Енчев: Предложението за секциите отвън страната връща Турция като решителен фактор в изборния ни развой Велизар Енчев: Предложението за секциите отвън страната връща Турция като решителен фактор в изборния ни развой
Предложението за секциите отвън страната връща Турция като решителен фактор в изборния ни развой - концертите с възрожденски песни за при...
Моля обсъждайте цивилен права, а не етноси. Това, че на някой не му харесва политиката на Реджеп Ердоган е негов въпрос, само че е български цивилен въпрос. Това е въпрос, с който би трябвало да се занимава Българското външно министерство. Българките турци, живеещи в Турция гласоподаваха против Ердоган.
" Какво да вършим с правата на българските жители, в случай че не ни харесва Тръмп и Байдън. Да ги ограничаваме ли? Според вътрешната политика на избрана страна ще решаваме какви са правата на българските жители.
Моля ви дръжте се отговорно по отношение на България, а не по отношение на личните си фантасмагории. Възродителният развой свърши, ние сме член на НАТО, както и Турция, уточни той, представен от Фокус.
Велизар Енчев от Българска социалистическа партия направи имитация попита от кое място черпи информация по какъв начин са дали своят вот българите в Турция и дали има загадка на вота там. Арман Бабикян съобщи в дуплика, че е имал открити източници, които се назовават медии.
 Остават рестриктивните мерки за изборни секции в чужбина Остават рестриктивните мерки за изборни секции в чужбина
Парламентът остави настоящия текст от Изборния кодекс, който не разрешава формиране на изборни секции отвън територията на диплом...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР