Възрастен мъж с пневмония бе изписан от болницата в Берковица

...
Възрастен мъж с пневмония бе изписан от болницата в Берковица
Коментари Харесай

Изписват от болница възрастен мъж с пневмония, умира в колата на дъщеря си

Възрастен мъж с пневмония бе изписан от болничното заведение в Берковица и умря в колата на щерка си, напът за друго лечебно заведение. За казусът описа точно роднината - Вероника Младенова, която съобщи пред btv, че ще търси правата си в съда.
61-годишният мъж бил приет в болница поради изгаряния. След това обаче се оказва, че има двустранна пневмония, а положението му внезапно се влошило. До последно от МБАЛ-Берковица не му вършат PCR.
" Изпратиха ме да му върша PCR тест и ме упрекнаха, че не съм им споделила, че е с ковид ", описа тя. Вероника Младенова изясни, че при постъпването татко й е нямал никакви признаци на.
От болничното заведение му вършат фотография и откриват, че има двойна бронхопневмония.
Младенова уточни, че татко й е бил изписан без лекуване от болничното заведение в Берковица. „ Нямам пояснение, не знам “, отговори дъщерята на въпрос по какъв начин се е стигнало до това решение на болничното заведение.
„ Хирургът ме уведоми, че завеждащият Коронавирус отделението отхвърля банкет. Нямам информация дали е било цялостно, какво е било ситуацията, нямам информация. Казаха ми да си го взимам “, добави още тя.
От Спешния център поучават дъщерята да вземе направление за PCR от персоналния доктор и да се насочи към Монтана.
 Над 2000 пациенти от Плевен без персонален доктор поради неуредици Над 2000 пациенти от Плевен без персонален доктор поради неуредици
Заради административни неуредици над 2000 пациенти от Плевен останаха без персонален доктор. Причината - здравната каса отхвърли да подпише дог...
„ Отидох в другата постройка да взема направление. Издаде ми направление за издаване на друго място. Така и не съумях да го настаня, умря в колата ми “, описа дъщерята.
„ Излизайки от кабинета на персоналния доктор, аз го открих паднал в коридора. Той умря часове по-късно, ясно е, че не е бил положително здравословно положение “, разкри също тя.
Дъщерята сподели, че изпитва възторженостти към всички, които се борят за живота на хората. Но счита, че в нейния случай е имало унизително и нечовешко отношение.
Готова е и да търси правата си в съда.
Отговорът от МБАЛ Берковица
 Арестуваха немски доктор по съмнение в ликвидиране на пациенти с COVID-19 Арестуваха немски доктор по съмнение в ликвидиране на пациенти с COVID-19
Полицията задържа доктор от университетската болница в град Есен по съмнение в съзнателно ликвидиране на двама пациенти с COVID-19, заяви...
От болничното заведение споделиха, че са приели пациентът три дни след случая с изгарянията. Липсата тук-там към 16 ноември пък е довело до изписването на пациента и пренасочването му другаде.
„ Оказа се, че вътрешното поделение е цялостно – нашата болница е дребна, има 10 кревати. В Коронавирус отделението, което е разкрито към болничното заведение, бяха също запълнени дванайсет кревати ”, изясни доктор ЕмилДойков, шеф на отделението по хирургия в МБАЛ-Берковица.
Липсата тук-там към оня миг – 16 ноември, удостоверява и прокуристът на болничното заведение, който споделя, че няма къде да го лекуват.
Лекарят преценя, че положението на мъжа разрешава превозването му към друго лечебно заведение с неспециализиран превоз и го изписва.
 
 Какви са аргументите за гибелта на двама пациенти с Коронавирус пред клиника на УМБАЛ Св. Георги? Какви са аргументите за гибелта на двама пациенти с Коронавирус пред клиника на УМБАЛ " Св. Георги "?
Проверката по случая в УМБАЛ " Св. Георги ", при който двама пациенти с COVID-19 в тежко положение починаха безусловно на стълбите на Кли...
 
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР