Възраждане и кандидатът за кмет Даниела Петрова ще освободят Кърджали

...
Възраждане и кандидатът за кмет Даниела Петрова ще освободят Кърджали
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ”Възраждане” и Даниела Петрова ще освободят Кърджали от страха

”Възраждане ” и претендентът за кмет Даниела Петрова ще освободят Кърджали от страха! Кърджали се нуждае от независимост. Хората се манипулират със закани. Затова и общините ръководени от Движение за права и свободи са най-бедните в страната. Единствено „ Възраждане ”, нашата листа за общински съветници и претендентът ни за кмет Даниела Петрова могат да дадат свободата на кърджалийци. “ - това сподели по време на отворена среща- диалог с жители водачът на „ Възраждане ” доктор Костадин Костадинов.

Той бе в Кърджали за провеждането на IV-редовен конгрес на партията, събрал делегати от страната и чужбина. Кърджали е определен за хазаин на форума, поради огромното значение, което му отдават родолюбците от „ Възраждане ”.

„ Тук сме с цел да притеглим за нашата идея почитатели от разнообразни етноси и конфесии. Нашите сърца и листи са отворени за всички. Искаме да освободим електората на Движение за права и свободи от корумпираната партийна върхушка. “, акцентира доктор Костадин Костадинов.

Областният ръководител и лидер на кандидатската листа Анета Георгиева означи, че с изключение на в града, е стартирана пропаганда и в селата.

„ Движение за права и свободи ще бъде победено с обич към техните гласоподаватели. Движението за права и свободи е анахронизъм. “, добави Костадин Костадинов.

Той дефинира етническата партия като рекетьор, изнудващ българските мюсюлмани.

„ Пробивът в монопола на Движение за права и свободи е налице. Дори кмет от родното село на Доган е в листата на „ Възраждане ”. В Кърджали съм, с цел да поддържа претендентът ни за кмет Даниела Петрова и хората от листата ни за общински съветници. Ако желаете да имате бъдеще във вашия роден град, Даниела Петрова е вашият претендент за кмет. На тези избори ще си проличи кой милее за Кърджали. “, сподели още водачът на „ Възраждане “.

Той прикани да бъдат унищожени предразсъдъците и да се разчупи етническия избор, който обслужва само Движение за права и свободи. Д-р Костадинов бе безапелационен:

„ „ Възраждане ” е национално-освободително придвижване, което освобождава съзнанието на българските жители без да ги дели на наши и ваши. Хората са положителни и неприятни. Ние сме с положителните. ”

Той напомни, че десетилетия наред на българския народ е насаждано, че от него нищо не зависи. Това води до обезсърчение и незаинтересованост. С появяването на „ Възраждане ” обезнадеждените стават от ден на ден, българите биват извеждани от апатията, която е най-големия зложелател на народа ни.

Д-р Костадин Костадинов бе безапелационен, че „ Възраждане “ сега е първа по величина и мощ политическа партия в страната. Преди нея съгласно формалната социология са две обединения с топящи се партии.

„ ”Възраждане ” към този момент е приета за феномен в Европа и с нас се преценяват. Така ще е и в Кърджали, където имаме претендент за кмет. “, акцентира доктор Костадинов.

Даниела Петрова увери присъстващите, че в случай че жителите й гласоподават доверие и бъде определена за кмет, незабавно ще разпореди проверка на общинските финанси, поради многото кавги за корупция.

„ Ще се повеждам от правилата на диалогичност, бистрота и успеваемост на ръководството. Всяка добра концепция на кърджалийци е добре пристигнала. “, акцентира Петрова.

Тя показа и целите си: самодейност от локалната власт за околовръстния път на Кърджали; рехабилитация на уличната мрежа, тротоарите и детските площадки в Кърджали, грижа за селата, развиване на туризма, като се социализират атрактивните туристически дестинации в общината. За индустриалните зони ще има пречиствателни станции, с цел да се избегне замърсяването на язовирите. Общината ще има разпоредба за стимулиране на надарените деца.

„ ”Възраждане ” ще завоюва идващите парламентарни избори. Ние ще бъдем зад Даниела Петрова като кмет. Кметът има огромна власт. Над него е единствено Господ и основния прокурор. Даниел Петрова побеждава на полето на интелектуалното състезание, “ сподели в умозаключение водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Възраждане “ е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР