Възраждане е единствената организация, кандидат за участие в 47-то Народно

...
Възраждане е единствената организация, кандидат за участие в 47-то Народно
Коментари Харесай

Искра Михайлова от Възраждане: Категорично заставаме срещу „Зеления сертификат“

Възраждане е единствената организация, претендент за присъединяване в 47-то Народно заседание, която досега застава изрично срещу въвеждането на така наречен „ Зелен документ ", тестванията на входа на учебните заведения при възобновяване на присъственото образование на децата и натиска върху българите за осъществяване на насилствена имунизация.

Затова и Възраждане постоянно е измежду протестиращите, съобщи Искра Михайлова, лидер на листата на претендентите за народни представители на 21 МИР Сливен и 27 МИР Стара Загора, с номер 5 в интегралната бюлетина.
„ Започнахме митинги още при първия локдаун на 14-ти март предходната година, когато организирахме огромен народен митинг с десетки хиляди жители срещу насилственото затваряне на страната, блокирането на бизнеса и на хората, както и против всеобщата неуравновесеност, която се насажда от последните две държавни управления върху българския жител ", напомни Искра Михайлова.

„ Сега отново ние бяхме първите, които организирахме в столицата митинг против така наречен " Зелен документ " още в навечерието, когато беше единствено коментиран и преди да бъде въведен. След което продължихме да бъдем дейни участници като уредници или като част от гражданските митинги против тези документи, които безусловно лимитират правата на всеки един жител и принуждават хората посредством забрани и заблуди да вземат решения, за които нямат вътрешно разбиране ", разяснява тя.

Искра Михайлова акцентира, че от „ Възраждане " са изрично срещу децата да се трансформират в опитни зайчета, да потеглят на учебно заведение с концепцията, че са заразни и рискови и да бъдат тествани два пъти седмично, преди да влязат в час. „ Смятаме, че по-страшно от вируса, който съществува сега, е психическото втълпяване на страхове. Вече виждаме резултата от това. И държим да отбележим, че ние сме „ ЗА " свободния избор - всеки, който желае да се имунизира или да се лимитира, с цел да пази себе си или другите, той има право на това. Но останалите би трябвало да имат правото да продължат естествения си живот, изключително в случай че са здрави хора ", сподели още Михайлова.

Тя съобщи, че митингите в Стара Загора не престават всеки ден от 18 часа пред Областна администрация. „ Те са цивилен митинги, които ние не сме организирали, само че поддържаме ", посочи лидерът на листите на „ Възраждане " в Стара Загора и Сливен.

На 30 октомври от 12 часа ще се организира митинг на площад „ Севтополис " в Казанлък.

„ Ние се обръщаме към българските жители с апела да си помислят по какъв начин ще гласоподават на изборите на 14-ти ноември. Защото представителството в Народното събрание е единственият метод настояванията от площада да влязат в Парламента. Ние от „ Възраждане " сме изрично „ за " настояванията на митинга и бихме могли да бъдем носители на тези послания в Народното събрание ", добави тя.

Протест ще бъде проведен и на следващия ден (30 ноември) от 12.00 ч. във Велико Търново на пл. Майка България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР