Във Вълчедръм организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишната Виктория,

...
Във Вълчедръм организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишната Виктория,
Коментари Харесай

Организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишната Вики от Вълчедръм

Във Вълчедръм провеждат благотворителен концерт в поддръжка на 5-годишната Виктория, която страда от левкемия. Парите от продадените билети са за лекуването ѝ.  
Концертът ще е на 17 септември от 19 часа в салона на читалище " Рало 1898 " в града. Инициативата за благотворителното събитие е на 17-годишната Есперанса Найденова.
" Целта на благотворителния концерт е да опитаме да спасим живота на едно петгодишно момиче, което се бори. Над три месеца тя е в болница и родителите ѝ са в доста неприятно финансово положение. Ние сме едно малко общинско градче и всички се познаваме. Всички виждаме този проблем, само че не всеки може да направи каквото и да е било, тъй като няма средства. Аз като 17-годишна, в този момент ще бъда11-ти клас, с доста свободно време, само че нямаща изключително средства, взех решение да провеждам този концерт дружно с моята учителка, защото би трябвало и някой пълновръстен за цялата организация. Също е метод дадем късмет на нашите гении да се изявят, защото в този концерт ще има основно възпитаници, както и деца, които ще могат да рецитират да рисуват. Ще има и базар... Идеята е да можем да забележим петгодишната Вики да играе в детската градина, по този начин както са другите деца към нас. "
В концерта ще вземат участие младият реализатор Сава Чиплич и локални гении. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР