Васил Терзиев назначи девети зам.-кмет на София - Илиян Павлов.

...
Васил Терзиев назначи девети зам.-кмет на София - Илиян Павлов.
Коментари Харесай

Илиян Павлов от Спаси София е новият зам.-кмет по транспорта на София

Васил Терзиев назначи девети зам.-кмет на София - Илиян Павлов. Той ще дава отговор за ресора " Транспорт и градска подвижност ", като идва от групата на " Спаси София ".

Павлов е приключил магистратура в транспортния факултет на УАСГ и е инженер по транспортно строителство.

Участвал е в създаването на планове за възстановяване на градската среда в София - включително създаване на многоетажен паркинг „ Самара “ в квартал Младост.

Друг негов план е за пешеходно секване при Ларгото, където с минимални промени се усъвършенства придвижването и се разрешава пешеходно свързване на северната и южната част на центъра, оповестяват от Столична община.

Като част от екип „ Транспорт “ на Спаси София е разработвал и тактики за модернизиране на превоза, в това число 4-годишен проект за уголемение на велоалеите, проект за строителство на паркинги в кварталите и промяна на сдруженията за градски превоз.

Занимавал се е и с предприемачество и стартъп бизнеси.

Кой кой е в екипа на Васил Терзиев?

Към днешна дата към този момент има 9 зам.-кметове на Столична община:
Транспорт - Илиян ПавловФинанси и опазване на здравето - Иван ВасилевСтроителство - Иван МатовДигитализация - Иван ГойчевПравен и административен надзор - Никола ЛютовЕвропейски политики - Никола БарбутовЕкология - Надежда БобчеваСоциална активност - Надежда БачеваКултура - Яна Генова

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР