Фолкаджийката Галена отново пие на сцената.Вече повече от десетилетие чалга

...
Фолкаджийката Галена отново пие на сцената.Вече повече от десетилетие чалга
Коментари Харесай

Висш пилотаж Галена пее и пие на сцената

Фолкаджийката Галена още веднъж пие на сцената.

Вече повече от десетилетие чалга дивата има коронен номер по време на присъединяване - да си споделя наздраве с почитателите и по-късно да пие на екс шотове с алкохол.

При последната й високоградусова изява Галена удря питието, преди да запее следващия си шлагер, и евентуално по този начин си подвига настроението. " Пиенето и музиката ни сплотяват ", декларира умно изпълнителката, до момента в който държи чашата в ръка. В един миг Галена подвига високо питието и насочва привет към цялото заведение.

Фолкпевицата показва върховен пилотаж в пиенето на шотове още през 2014 година, след което това се трансформира като фикс идея измежду колежките й. Преди десетилетка изпълнителката с лекост обръщаше дребните коктейли непосредствено на сцената, без даже да употребява ръцете си. Галена сложи в шах и мат даже и най-умелите пиячи, като захапваше шотовете с уста и изпиваше на екс алкохолните питиета. Фолкпевицата не се свенеше да пие непосредствено на сцената и предизвикваше въображението на мъжката част от аудиторията. В наши дни най-малко към този момент употребява ръцете си, като употребява огнената вода.

Представители на чалга сектора нееднократно са признавали, че пийват или преди, или по време на присъединяване, с цел да имат повече въодушевление за изявата си на сцената. Най-деен в този обред е Константин, който обръща по няколко водни чаши с уиски, до момента в който държи микрофона. Наскоро ДесиСлава и Лорена също се отпуснаха да си кръкнат по време на присъединяване.

ДесиСлава беше изловена с шот с напитка по време на нейна скорошна изява в дискотека в Студентски град в столицата. В дребната чаша имаше транспарантна течност, само че нейни почитатели разясниха, че надали става въпрос за вода, а по-вероятно е чашата да е цялостна с високоградусово пиво. ДесиСлава не изпи голямо количество, а се ограничи да няколко глътки, едвам си усъвършенства настроението за представянето в нощното заведение.

Лорена пък разчупи присъединяване си в нощен локал, като самоуверено влезе в ролята на барман и наливаше алкохол в дребни чашки. Без грам срам чалгаджийката се качи върху бара, разчекна палаво крайници и аха бельото й да се види. Докато гневни попфолк ритми гърмяха в дискотеката, Лорена пълнеше чашките, само че и разливаше част от огнената вода, която отиваше зян.

Hotarena.net

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР