Гласът на MasterChef най-накрая беше разкрит в плът, след като

...
Гласът на MasterChef най-накрая беше разкрит в плът, след като
Коментари Харесай

Феновете на BBC MasterChef в недоверие, след като самоличността на озвучаващата звезда беше разкрита в шоуто за 20-ата годишнина

Гласът на MasterChef най-сетне беше оголен в плът, откакто се появи по време на специфичен епизод за отбелязване на 20-ата годишнина на шоуто на BBC.

Множество познати лица, в това число предходни съдии, спечелили и готвачи със звезди Мишлен, бяха видяни в полуфиналното шоу, което видя осемте останали очаквания да подготвят вечеря с три степени, въодушевена от ястията на минали спечелили за 70 посетители.

Феновете бяха разчувствани, когато съдията Джон Тороуд облече бялото на готвача, с цел да готви в кухнята като основен готвач за вечерта. Но не можеше да надвиши вълнението да видиш по какъв начин наподобява звездата с озвучаване на MasterChef Индия Фишър в действителния живот.

Дългогодишният повествовател в шоуто беше пред камерите за смяна и се пошегува: „ Заклех се Не бих направил това, само че ще прочета менюто на глас. След това тя продължи да разкрива, че едно от главните ястия е „ пържен мид на тиган, червен кефал на скара, пюре от пушен карфиол, сламени картофи с оцет на прахуляк, кис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР