Минало с Мика Стоичкова е имал партньорът на Ивет Горанова

...
Минало с Мика Стоичкова е имал партньорът на Ивет Горанова
Коментари Харесай

Минало с Мика Стоичкова е имал партньорът на Ивет Горанова в „Денсинг старс“

Минало с Мика Стоичкова е имал сътрудникът на Ивет Горанова в „ Денсинг старс “ Тодор Атанасов. Оказва се, че ще преди 10 години, когато щерката на Камата взе участие в танцувалното риалити, тя излиза на сцената точно с Тодор. През 2014 година Атанасов и Мика отпадат рано-рано.

0 години по-късно Тодор оказва помощ на олимпийската ни шампионка Ивет Горанова да стигне до финала. В разногласието за оценката тандемът ще спори с Натали Трифонова, Дара и Неделя Щонова дружно с техните сътрудници. Победителят ще стане явен довечера.

Атанасов и Горанова са единствените, които имат цели 4 победи. Дългокраката Трифонова и Дара са с по 3. Доктор Щонова - с една.

В същото време се оказва, че сътрудникът на Ивет Горанова не е единствено танцьор, а взе участие в редица постановки, откри инспекция на „ България Днес “. В една от тях Тодор даже си партнира с танцувалната половинка на Виктор Стоянов - Михаела Павлова.

„ Мислех, че ще изкарам три седмици и ще отпадна. Най-големият ми боязън беше да не ме отстранят първа, тъй като танцовите ми умения бяха под нулата “, споделя дни преди огромния край олимпийската шампионка Горанова.

С неизменност, борбеност и труд Ивет съумя да превъзмогне всичко.

„ Щастлива съм, че направи неща, които не съм подозирала че са вероятни за мен. Чувствам се по-женствена, а това ме прави доста щастлива и задоволена. За пръв път мога да кажа, че съм горда със себе си “, добави още спортистката.

Hotarena.net

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР