Вдовицата на покойния княз Кардам Търновски - княгиня Мириам, е

...
Вдовицата на покойния княз Кардам Търновски - княгиня Мириам, е
Коментари Харесай

Вдовицата на княз Кардам пристана на арабски благородник

Вдовицата на починалия княз Кардам Търновски - княгиня Мириам, е пристанала на арабски аристократ, написа.

За последно аристократката бе в България предишния месец, с цел да участва на полагането на останките на починалия си брачен партньор в параклиса в двореца „ Врана “ в София, а визитата й у нас бе шумно отразена от испанските медии. В публикациите си те подчертават върху детайлността, че Мириам е пристигнала на повторното заравяне на първия си брачен партньор, въпреки още веднъж да е омъжена жена.

Понастоящем овдовялата испанска благородничка е хашемитска принцеса, откакто е сключила скрито брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед. Световните издания дефинират сватбата за една от най-неочакваните за всички времена. 60-годишната някогашна снаха на Симеон Сакскобургготски не крие, че единствено ден преди втората си венчавка, състояла се в Йордания, отишла на мемориала, отдаден на починалия й брачен партньор княз Кардам Търновски, който се намира там. Тя била с двете им деца. Вероятно му е поискала амнистия и позволение да продължи пътя си напред, разясняват всемирски хроникьори.

Сватбеното празненство с принц Гази бин Мохамед, които е с 3 години по-млад от Мириам, минало при строга защита. Той е 18-и подред в наследяването на йорданския престол и е от най-приближените лица на краля. Смята се, че Хашемитската династия е директен правоприемник на пророка Мохамед.

Hotarena.net

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР