Грешка на член на екипажа причини спиране на тока на

...
Грешка на член на екипажа причини спиране на тока на
Коментари Харесай

Срутване на моста Baltimore Key Bridge: Товарен кораб, който причини катастрофа, имаше 2 прекъсвания на електрозахранването преди отпътуването

Грешка на член на екипажа аргументи прекъсване на тока на товарен транспортен съд под сингапурски байрак ден преди да се разбие в моста Francis Scott Key в края на март, причинявайки сриването му, съгласно прелиминарен отчет на федералните следователи.

Докладът от Националния ръб за сигурност на превоза (NTSB) откри, че член на екипажа на Dali е виновен за инцидентното изключване на оборудването на кораба по време на поддръжка в пристанището, до момента в който е дебаркирал в Seagirt Морски терминал в Балтимор на 25 март.  Членовете на екипажа претърпяха второ прекъсване на тока заради незадоволително налягане на горивото за онлайн генератора.

Все още не е ясно каква роля може да са изиграли тези по-ранни механически неизправности при загубата на мощ на кораба, преди да се удари в моста.

Когато Dali беше на малко повече от половин миля от моста в ранните часове на 26 март, примитивен електрически комутатор, който захранваше по-голямата част от оборудв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР