Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено

...
Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено
Коментари Харесай

Кеца си призна за тежки болести

Васил Найденов не спести какво е здравословното му положение, изключително в пандемичната конюнктура, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията легендата на родната известна музика направи в ефира на Нова телевизия, където показа и за отдавнашните си несгоди с "Топлофикация ".

 undefined

"Платих си на "Топлофикация ", които ме изненадаха с забавна и бих споделил огромна сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще би трябвало да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкоз ужасно, тъй като работя и мога да си заплащам в такива случаи, само че какво да вършат хората, които разчитат единствено на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да оказва помощ, ситуацията е безизходно ", съобщи Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на "Телефонна обич " се е отказал от правосъден иск против "Топлофикация ", тъй като изчаква изравнителните сметки. Но евентуално и това се е отразило на здравословното му положение, което в последните години не е напълно изрядно.

"От 20-годишен съм с продължителен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - отвън темп съм от дълго време, само че още съм жив и ме държи страстта, публиката също ми е огромен покровител ", показа Васко Кеца. И прибавя:

"Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото държавно управление, ми харесва това, че са младежи, няма да им бъде по никакъв начин елементарно, само че нека нещата в България да стават от положителни по-добри ".

"Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, само че все отхвърлям. Не мога да се наемам, защото доста работя и нямам време. Предаванията не престават по 2-3 месеца и в случай че приема да съм жури, по какъв начин ще съчетавам главните си задължения с присъединяване в тези формати? Направо е невероятно, а аз съм виновен човек.

Дори да бях по-млад, отново не бих се съгласил. Не мога да си показва, че ще пея до измежду нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност ".

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР