ВАШИНГТОН (АП) — Главният прокурор Мерик Гарланд ще бъде подложен

...
ВАШИНГТОН (АП) — Главният прокурор Мерик Гарланд ще бъде подложен
Коментари Харесай

Главният прокурор Мерик Гарланд ще се подложи на операция, съобщи Министерството на правосъдието

ВАШИНГТОН (АП) — Главният прокурор Мерик Гарланд ще бъде подложен на интервенция на гърба този уикенд и ще делегира отговорностите си на заместник-главния прокурор по време на процедурата, заяви Министерството на правораздаването в понеделник.

Новината идва, когато министърът на защитата Лойд Остин се връща на работа в Пентагона след хоспитализация, обвързвана с рак на простатата, която беше подложена на критика, че е защитавана в загадка с дни.

Гарланд, 71 година ще бъде под обща упойка по време на процедурата на гърба в събота, която ще продължи към 90 минути и е „ минимално инвазивна “, сподели Xochitl Hinojosa, шеф по публичните въпроси в Министерството на правораздаването. Очаква се той да се прибере същия ден, сподели тя. Гарланд ще делегира отговорностите си на заместник-главния прокурор Лиза Монако малко преди, по време и за малко време след процедурата, до момента в който се възвръща от анестезията, се споделя в изказването. Очаква се той да се върне на работа през седмицата на 5 февруари.

О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР