„Върнете се към всичко, което вече сте започнали, и го

...
„Върнете се към всичко, което вече сте започнали, и го
Коментари Харесай

Скритите послания: Правителството пада - търси се Месия

„ Върнете се към всичко, което към този момент сте почнали, и го настройте тънко или го приключете! “ - Този астрологичен апел дава повече от явен знак, че би трябвало земляните да се преценяват с ретроградното придвижване на планетите.

Още в самото начало на 2022 година в два от общо 4-те интервали на Меркурий в ретроград, сътвори неподходящи предпоставки за недоразумения, проблеми и политически неуспехи в ново формираното държавно управление на Кирил Петков. Ретроградните резултати на Меркурий предизвестиха за следващи санкции за образуваната коалиция в политически и стопански аспекти.

Първият бе през 14 януари - 3 февруари, а вторият 10 май - 2 юни. При последният тези резултати на Меркурий предизвестиха, че нещата към този момент ще ескалират от неразумни сделки в резултат на недоразумение, неправилни изказвания и поети задължения, както и публични решения или сключване на контракти. Поуката бе, че това ретроградно придвижване на Меркурий ни прави по-податливи на произшествия и неточности. И несъмнено, тектоничните разбърквания не закъсняха - обединението се пропука, а при Има Такъв Народ настъпи разединение.

Това е едната страна на политическата мъка, другата е, че „ дребният “ Плутон е назадничав от 29.04. до 8.10.2022г. в Козирог. Знаете, че когато е назадничав, Плутон подсказва, че по този начин потънали в яд, в експанзия и неодобрение не би трябвало да се натрупа повече напрежение, а да се откри алтернатива за избавление от него.

Трусовете ще се ускоряват, като се стартира от избор за съмнение към държавното управление. Не би трябвало да се подминава и Сатурн, който е назадничав от 04.06. до 23.10.2022 година във Водолей, вниманието се насочва към задачите и плановете за дълъг интервал от време. Планетата на дисциплината, традицията и дълготрайния прогрес е уместно известна със своите тежки ретрогради - интервали, които постоянно ни подтикват да се оправим с нежелани, само че нужни задания и отговорности, които сме си сложили. Често старите отговорности би трябвало да бъдат приключени, преди да се продължи напред. Може да се получи рухване на рейтинга, на престижа.

Ретрограден Сатурн подтиква към обновяване на остарели задължения, което ще рече, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще набират скорост, до момента в който рейтинга и престижа на Продължаваме Промяната, Българска социалистическа партия и Да България фрапантно ще спада. Вкратце премине ли вота на съмнение, държавното управление в този си тип ще бъде дефинитивно политически „ мъртвец “. Две от парламентарно показаните партии няма да се класират още веднъж в 48-ото Народно заседание.

Моят астро таен разбор демонстрира, че мъката на българския политически хоризонт занапред стартира. Проблемът със Северна Македония ще продължи и няма да се осъществя в интерес на България. Страната ни ще затъне в задължения. Подмяната на паричната ни единица за малко на брой ще бъде майка, а за мнозина мащеха. Чакат ни още веднъж избори след избори и коалиция след коалиция. Търси се Месия!

Изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР