Въпросният запис бил направен от Василев, защото заседанието продължило след

...
Въпросният запис бил направен от Василев, защото заседанието продължило след
Коментари Харесай

Радостин Василев пусна записите с Кирил Петков и Асен Василев

Въпросният запис бил изработен от Василев, тъй като съвещанието траяло след 12 часа през нощта. Той решил да го запише и да го изгледа на идващия ден ", тъй като имам възпитаник и трябваше да го приготвя за учебно заведение ". Записът е с дълготрайност близо пет часа, само че депутатът пусна пред медиите фрагмент от 5 минути, който по думите му обобщил наличието на диалозите. На публицистите щял да даде целия петчасов запис, с цел да го смъкват и изслушат без монтаж. 

По думите му обаче съвещанието не било скрито, а се провело с най-малко 50 души онлайн. В излъчения фрагмент се чуват гласове, които звучат като тези на Кирил Петков и Асен Василев от " Продължаваме промяната ".

" Аз и част от сътрудниците напуснахме Има Такъв Народ, тъй като мафията пробиваше. Това се оказа факт. Сега Има Такъв Народ са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ. 1 година по-късно сме пред сходна обстановка, в която е напът да се образува коалиция сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Не мога да поддържа тази коалиция и ще напусна Политическа партия. Това е изменничество ", изясни Василев втората си раздяла с непарламентарна група в последната година. 

По думите му Политическа партия е трябвало да бъдат единствената бариера пред ГЕРБ за домогване до властта. Но " този танц ще прерасне в прегръдка по ползи. Политическа партия се интересуват от това непременно да употребяват изпълнителната власт с един милион оправдания - конституционната промяна е илюзия, вероятността да няма бюджет ", добави Радостин Василев и означи, че има задкулисие ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР